Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
mireczek86 Wczoraj 7:58 8
Masakra, miała szczęście że gościu spokojny.
Zgłoś
Rotary Wczoraj 8:00 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zulu-Gula Wczoraj 8:36 44

Zgłoś
Selekcjoner Wczoraj 8:45 12
Ale facet spokojny, centymetry dzieliły go od złamanych żeber. A babsko niech rowerem jeździ przynajmniej nikogo nie zabije.
Zgłoś
kafaros Wczoraj 9:06 8
Selekcjoner napisał/a:

Ale facet spokojny, centymetry dzieliły go od złamanych żeber. A babsko niech rowerem jeździ przynajmniej nikogo nie zabije.

Z taką masą to lepiej ona niech rowerem nie jeździ
Zgłoś
winters506 Wczoraj 9:19 11
Chyba tłuszcz jej rozum odebrał.
Zgłoś
gonzor Wczoraj 10:18 10
JA zawsze reaguję, już z daleka obserwuję zbyt wolno jadące pojazdy, to da się wypatrzeć. Te niepewne ruchy, dojenie kierownicy. Nigdy bym w takim miejscu nie klęczał...
Zgłoś
Manolito666 Wczoraj 11:38 2
@Zulu-Gula

Jeszcze powinieneś dodać podkorowe przesiąki z rudej farby do włosów. Pozdrawiam
Zgłoś
trawa Wczoraj 11:42 2
Typowa baba. Cały parking wolny ,a ona akurat w to a nie inne miejsce musi wjechać. Choćby z czystej,ludzkiej ostrożności wybrała inne.Ale nie.
Oczywiście przodem,żeby potem przy wyjeżdżaniu jeszcze komuś jebnąć.
Zgłoś
Piotr_A20 Wczoraj 12:20 6
Ja pierdo**** zajebcie to zanim złoży jaja. Takie baby powinno się utylizować.
Zgłoś
kamilja Wczoraj 13:27
... i rzucił
Zgłoś
elim Wczoraj 18:58 2
@Zulu-Gula

Poprawiłem dla takich kierowniczek jak tak z filmiku mylących gaz z hamulcem

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem