Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
k................u 2015-06-23, 23:38 15
Kto im k🤬a za to płaci ?????
Zgłoś
Jab7kO 2015-06-23, 23:45 1

Co jak co, ale CI mają i tak lepszego skilla.
Zgłoś
W................. 2015-06-24, 4:37 10
Milionowa próba udana. Tak się bawią dzieci bogatych rodziców! Subskrybujcie ich i nabijajcie im jeszcze więcej kasy.
Zgłoś
Lares86 2015-06-24, 7:35 8
Nie włączajcie. C🤬jowe, i nabijacie im kasę z wyświetleń. P🤬lone tępe k🤬y hamerykańskie.
Zgłoś
hannibal9312 2015-06-24, 8:02 1
W Dupaju rzuca się gównem
Zgłoś
z................i 2015-06-24, 9:25 47
@kordziu, Lares86, W.S.N.R.

Ale wam cebula z butów wystaje
Zgłoś
b................g 2015-06-24, 9:29 1
Nie cebula a szczypiorek jesli już.
Zgłoś
HiSpect 2015-06-24, 9:50
Cebula w komentarzach kwitnie mocno
Zgłoś
białywęgorz 2015-06-24, 10:21 2
Ale wam dupa puchnie, że ktoś robi coś ciekawszego i jeszcze na tym zarabia
Zgłoś
H................s 2015-06-24, 10:46 3
Bardziej mi się podobają widoki, niż te jego rzuty.
Zgłoś
prawda 2015-06-24, 11:46 1
na c🤬j to wrzucasz ty murzynska sp🤬olino, c🤬j mnie obchodza te bananowe sp🤬olone dzieci, powinni banowac za to a nie na glowna dawac, no chyba ze wy sie spuszczacie tym ze jakis c🤬l rzuca sobie jakiems sp🤬olonym krazkiem i drze ryja jak by go j🤬i w dupe, tak wiem dla was taka atrakcja to zyciowa szansa, jak dla kazdej lewackiej sp🤬oliny
Zgłoś
D................7 2015-06-24, 12:17 3
prawda napisał/a:

na c🤬j to wrzucasz ty murzynska sp🤬olino, c🤬j mnie obchodza te bananowe sp🤬olone dzieci, powinni banowac za to a nie na glowna dawac, no chyba ze wy sie spuszczacie tym ze jakis c🤬l rzuca sobie jakiems sp🤬olonym krazkiem i drze ryja jak by go j🤬i w dupe, tak wiem dla was taka atrakcja to zyciowa szansa, jak dla kazdej lewackiej sp🤬oliny

Zgłoś
Marxe 2015-06-24, 13:02 4
prawda napisał/a:

To że ciebie to c🤬j obchodzi nie znaczy,że innych nie

i jeszcze tekst o lewackiej sp🤬olinie...

Zgłoś
largo369 2015-06-24, 13:10
Próba numer e=mc^2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie