Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
t................e 2024-07-10, 6:55 2
Edek Nie wybierasz się może do babci na wakacje ?
Zgłoś
Driver19cm 2024-07-10, 7:57 5
trytodie napisał/a:

Edek Nie wybierasz się może do babci na wakacje ?

On nie ma babci. Zmarla. Edziu jest z bidula. Generalnie straszna historia. Wujek z ojcem go grzmocili przez wiele lat w piwnicy. Edziu nawet cukierka za to nie dostał. Po prostu j🤬i go za darmo. Poźniej trafił do babci. Ale tam za niego zabrał się mąż babci, czyli jego dziadek. Dziadek już nie grzmocil go za darmo. Dostawał cukierki. Różne takie, kukułki, kasztanki, krówki. Dziadek zdechł, babcia zdechła (podobno Edziu ja zar🤬al na śmierć i po śmierci też r🤬al) I tak trafił do bidula, a później na sadola

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
t................e 2024-07-10, 8:16 3
@Driver19cm: straszna historia ! A ja go wyśmiewałem bez powodu

Teraz przynajmniej mam konkretne powody
Zgłoś
kaziolord 2024-07-10, 9:57
Ja p🤬le jak można sie aż tak p🤬lnąć
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-07-10, 10:41
kaziolord napisał/a:

Specjalnie zrobione, ustawka, fake, etc.
Zgłoś
n................e 2024-07-10, 10:49 2
Co grube to nieogarnieteyw c🤬j
Zgłoś
smc 2024-07-10, 11:00
Driver19cm napisał/a:

On nie ma babci. Zmarla. Edziu jest z bidula. Generalnie straszna historia. Wujek z ojcem go grzmocili przez wiele lat w piwnicy. Edziu nawet cukierka za to nie dostał. Po prostu j🤬i go za darmo. Poźniej trafił do babci. Ale tam za niego zabrał się mąż babci, czyli jego dziadek. Dziadek już nie grzmocil go za darmo. Dostawał cukierki. Różne takie, kukułki, kasztanki, krówki. Dziadek zdechł, babcia zdechła (podobno Edziu ja zar🤬al na śmierć i po śmierci też r🤬al) I tak trafił do bidula, a później na sadola

Szkoda. Można mu jakoś pomóc...?
Zgłoś
chorym 2024-07-10, 14:18
kaziolord napisał/a:

nie takie rzeczy widziałem
Zgłoś