👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może i tłusty knur, ale potrafi się zachować jak należy.

patitati napisał/a:
Może i tłusty knur, ale potrafi się zachować jak należy.
Brawo dla tłustego knura, który potrafi się zachować.

Puczysta napisał/a:
Brawo dla tłustego knura, który potrafi się zachować.
Tłusty się knura zachować który brawo należy jak może
Wszystko w porządku, równouprawnienie w praktyce.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
Xson33333 napisał/a:
,yżelan kaj ćawohcaz ęis ifartop ela ,runk ytsułt i eżoM
Skąd u Ciebie ta inwersja w pisowni?
Xson33333 napisał/a:
,yżelan kaj ćawohcaz ęis ifartop ela ,runk ytsułt i eżoM
Popraw przecinek na kropkę.

T3RMINATOR napisał/a:
Skąd u Ciebie ta inwersja w pisowni.
Chciałem się podpiąć, w oryginalny sposób, pod powtarzanie posta użytkownika "patitati"
I bardzo dobrze. Wiele kobiet tak myśli, że jesli są płcią "PIĘKNA" to mogą sobie na więcej pozwolić i nie można im oddać. Oczywiście nie jestem za biciem kobiet ale istnieje pewna granica. A jak ją sie przekroczy to nie ma zmiłuj.

nynynynynyyyyy
romaaaaaaaaannnnn?Serio myslisz ze kobiety mysla?
romaaaaaaaaannnnn?Serio myslisz ze kobiety mysla?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie