Wiadomości sportowe z Brazylii, 2 września, miejscowość Augusto-Corrêa. Bramkarza Antonio dos Santosa nie udało się uratować. Miał 31 lat.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
Wiadomości sportowe z Brazylii, 2 września, miejscowość Augusto-Corrêa. Bramkarza Antonio dos Santosa nie udało się uratować. Miał 31 lat.
SokółWędrowny napisał/a:
Dostał w splot piłka?
Myślę, że raczej wprost w serce. Nagłe, silne uderzenie w serce skutkuje jego wstrząśnieniem, co może doprowadzić do NZK.
Miał pecha...
Ale obronił 🤔👍
A ten drugi następnym razem za hale wyjdzie, żeby wziąć rozpęd 🤡
A ten drugi następnym razem za hale wyjdzie, żeby wziąć rozpęd 🤡
JoSeed napisał/a:
Myślę, że raczej wprost w serce. Nagłe, silne uderzenie w serce skutkuje jego wstrząśnieniem, co może doprowadzić do NZK.
Miał pecha...
Kłamiesz o peha serca:
"Serce jako narząd nie ma swojego pH, ponieważ pH odnosi się do kwasowości lub zasadowości roztworów, a nie do tkanek."
bercisko napisał/a:
Kłamiesz o peha serca:
"Serce jako narząd nie ma swojego pH, ponieważ pH odnosi się do kwasowości lub zasadowości roztworów, a nie do tkanek."
Pardąsik... 😔
JoSeed napisał/a:
Wszystkiego... lepszego 🍺
Spóźnione, acz szczere!
Dzieki!!!
Pele miał zakaz strzelania bezpośrednio na bramkę z pola karnego. Mógł tylko spoza pola karnego. Po takiej przygodzie mu zabronili.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie