@pakicito
To znacz, że Ty kolego gapisz się tylko na klaty facetów, nie zauważając cycków?!
To znacz, że Ty kolego gapisz się tylko na klaty facetów, nie zauważając cycków?!
podpis użytkownika
Let's rock'n'roll
rockface123 napisał/a:
no cóż..musiałem oglądać klaty facetów -_- ale jednak warto było czekać do końca uratuje was panowie Akcja od 1:08
To ty chyba latem nie wychodzisz z domu albo masz jakieś kompleksy, że na innych nie możesz patrzeć.
Cytat:
@pakicito
zapewne ty masz rendgen w oczach i tylko dziewczęta widzisz, szkoda że mam zepsute oczy
Jak sobie pomyśle jacy oni wszyscy musieli być naj🤬i, to szok że tylko jeden się rozp🤬olił

Szefie jak potrzeba wody to ja podjade koparką i wezme troche. Za 5 minut wracam i niech sie szef nie denerwuje, skonczymy tą autostrade do Euro

rockface123
no cóż..musiałem oglądać klaty facetów -_- ale jednak warto było czekać do końca uratuje was panowie Akcja od 1:08
K🤬a!!! Oglądam, oglądam. Czekam na cycki a tu jakiś pajac co zaj🤬 o brzeg. . . Idź w p🤬du
K🤬a!!! Oglądam, oglądam. Czekam na cycki a tu jakiś pajac co zaj🤬 o brzeg. . . Idź w p🤬du
BrunerOvned napisał/a:
2. Jebnięcie o brzeg powoduje ewakuację na środek zbiornika (w przeciwieństwie do jebnięcia na środek i płynięcie do brzegu).
Też mnie to rozj🤬o ;D miło i zabawnie było przeczytać, że ktoś to tak fajnie ujął ^^