Sołtys k🤬a kupił nową koparkę
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

no cóż..musiałem oglądać klaty facetów -_- ale jednak warto było czekać do końca uratuje was panowie Akcja od 1:08
Dwa wnioski:
1. Autor zj🤬 tytuł (z całym szacunem...). Poszedłem sadolskim tokiem rozumowania, miałem nadzieję ujrzeć filmik o rzucaniu koparkami - pomijając zupełnie aspekt prawidłowego nazewnictwa...
2. Jebnięcie o brzeg powoduje ewakuację na środek zbiornika (w przeciwieństwie do jebnięcia na środek i płynięcie do brzegu).
Ale ogólnie filmik spoko koko
1. Autor zj🤬 tytuł (z całym szacunem...). Poszedłem sadolskim tokiem rozumowania, miałem nadzieję ujrzeć filmik o rzucaniu koparkami - pomijając zupełnie aspekt prawidłowego nazewnictwa...

2. Jebnięcie o brzeg powoduje ewakuację na środek zbiornika (w przeciwieństwie do jebnięcia na środek i płynięcie do brzegu).
Ale ogólnie filmik spoko koko

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...Cytat:
no cóż..musiałem oglądać klaty facetów -_- ale jednak warto było czekać do końca uratuje was panowie Akcja od 1:08
to w lato nie wychodź na plażę, tam tego pełno łazi
19danio90 napisał/a:
JCB szajs nie koparka dobrze ze sie nierozpadla
Dzięki za opinie, chciałem kupić,ale teraz przemyślę to jeszcze raz.
podpis użytkownika
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wp🤬la.