Orenburg, Rosja
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:01
Orenburg, Rosja
Mnie to na nerkę wygląda, ale poczekajmy aż się jakiś ekspert wypowie
jarzyna napisał/a:
puść w zwolnionym tempie, raczej mózg
chl404 napisał/a:
puść w zwolnionym tempie, raczej mózg
Mi tam wygląda na małe uśmiechnięte dziecko
Weeeee....
jarzyna napisał/a:
Nerka jest o wiele mniejsza i raczej by nie "przebiła" jamy brzusznej. Więc raczej bym obstawiał mózg który często tak właśnie wypada podczas uderzenia przy upadku
jarzyna napisał/a:
To przecież On, nie poznajesz...?
Muzyczkę słyszysz.?
[ Dodano: 2024-11-17, 00:21 ]
To Creazy Frog
Moim zdaniem żołądek i wątroba
Ciężko by centrala tak wystrzeliła ze względu na czaszke zaś bebechy jak najbardziej wystrzelą
Ciężko by centrala tak wystrzeliła ze względu na czaszke zaś bebechy jak najbardziej wystrzelą
DATA010101010101010101010101011010101101 napisał/a:
Nieee, pazuzu dobrze pisze, przed lądowaniem walnął głową w barierkę, widać, że wpierw coś wyskakuje, a potem ziemia reszty ciała
Całkiem całkiem ten rzut. Mała dedukcja punktów za odbicie od maski z rozbryzgiem, ale lądowanie było w porządku. Jurorzy dają 8,5 punktów na 10, a dla autora posta piwko.
DATA010101010101010101010101011010101101 napisał/a:
vladpalovnick napisał/a:
Fajk. W Rosji nie mają mózgu.
No właśnie, bez mózgu typowy rusek przeżyje ale bez żołądka i wątroby to już nie ma opcji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie