👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacun dla tego w czerwonej koszulce że podbiegł i próbował pomóc kolesiowi. Ja bym za ch*j sie do niego nie zbliżył.
To uczucie, kiedy przewijasz sam 3 razy, a później okazuje się, że dodatkowe 3 powtórki to reszta filmiku... A w sumie, dobre to było

ProVVe część kamizelek posiada system szybkiego zdejmowania. Wygląda to tak, że masz linkę za którą pociągasz i wtedy kamizelka się "rozpada"
Genialne w swojej prostocie , jeb petardą pod pache osoby w kamizelce i JEB ! Nie ma takiej ochrony !

@emd, aczkolwiek trzeba nieco pomajtać tą kamizelką, by się rozlazła, co w sumie zrobiła petarda
PS. Ten system zwie się quick release.

PS. Ten system zwie się quick release.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie