👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacun dla tego w czerwonej koszulce że podbiegł i próbował pomóc kolesiowi. Ja bym za ch*j sie do niego nie zbliżył.
To uczucie, kiedy przewijasz sam 3 razy, a później okazuje się, że dodatkowe 3 powtórki to reszta filmiku... A w sumie, dobre to było

ProVVe część kamizelek posiada system szybkiego zdejmowania. Wygląda to tak, że masz linkę za którą pociągasz i wtedy kamizelka się "rozpada"
Genialne w swojej prostocie , jeb petardą pod pache osoby w kamizelce i JEB ! Nie ma takiej ochrony !

@emd, aczkolwiek trzeba nieco pomajtać tą kamizelką, by się rozlazła, co w sumie zrobiła petarda
PS. Ten system zwie się quick release.

PS. Ten system zwie się quick release.

Szkoda k🤬a, że jeszcze nie zaznaczyli miejsca zdarzenia kreskami, bo bym się nie dowiedział o co chodzi

Pamiętam jak mi tak samo wpadła petarda, myślałem że mi k🤬a rękę urwie, albo rozp🤬oli serce.
Myślałem, że to już koniec, całe życia uciekało mi przed oczami. Całe szczęście, że była to pikulinka.
Myślałem, że to już koniec, całe życia uciekało mi przed oczami. Całe szczęście, że była to pikulinka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie