Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rebeliant 2021-01-06, 15:35 18
Jaki k🤬a dzban.
Zgłoś
Nikt_nie 2021-01-06, 17:14
Rebeliant napisał/a:

Jaki k🤬a dzban.

Jaki k🤬a Jan
Zgłoś
Gamonn1 2021-01-06, 17:33 4
Młode Niemcy. Widać dziadzia nie nauczył jak się obchodzi z petardami czy innymi panzerfaustami. Dobrze.

BTW
Byłem dwa razy w jednostkach Bundeswehra i z tego co widziałem mają tam rozp🤬ol, a nawet widziałem żołnierza wyższego stopnia który był Gender fluid czy ki c🤬j.
Zgłoś
petru23 2021-01-06, 17:37 1
Bardzo k🤬a jego mac dobrze. Piwo
Zgłoś
s................d 2021-01-06, 18:44 2
Jakie to jest piękne . robisz coś debilnego i od razu masz wypłaconą należność
Zgłoś
crackit 2021-01-06, 19:05
Gdzie jest ten filmik co polaczek przez okno samochodu petardę chciał wyrzucić i skończyło się klasycznym "o k🤬a"

[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2021-01-06, 20:53 ]
(klik)
Zgłoś
Rozjebie 2021-01-06, 19:57 3
Gamonn1 napisał/a:

Byłem dwa razy w jednostkach Bundeswehra i z tego co widziałem mają tam rozp🤬ol, a nawet widziałem żołnierza wyższego stopnia który był Gender fluid czy ki c🤬j.

Gdyby Niemcy chciały nam teraz zrobić blitzkrieg, to nie tylko rozp🤬oliliby Polskę, ale zgw🤬cili tez wszystkich mężczyzn
Zgłoś
Gamonn1 2021-01-07, 17:27
Rozjebie napisał/a:

Gdyby Niemcy chciały nam teraz zrobić blitzkrieg, to nie tylko rozp🤬oliliby Polskę, ale zgw🤬cili tez wszystkich mężczyzn

Raczej nie. Z danych wynika, że ich armia jeszcze nigdy nie była taka słaba jak teraz. Do walki też za bardzo się nie garną. Ale z tym blitzkrieg i gw🤬tami mnie rozj🤬eś XD
Zgłoś