Młode Niemcy. Widać dziadzia nie nauczył jak się obchodzi z petardami czy innymi panzerfaustami. Dobrze.
BTW
Byłem dwa razy w jednostkach Bundeswehra i z tego co widziałem mają tam rozp🤬ol, a nawet widziałem żołnierza wyższego stopnia który był Gender fluid czy ki c🤬j.
BTW
Byłem dwa razy w jednostkach Bundeswehra i z tego co widziałem mają tam rozp🤬ol, a nawet widziałem żołnierza wyższego stopnia który był Gender fluid czy ki c🤬j.

Jakie to jest piękne . robisz coś debilnego i od razu masz wypłaconą należność

Gdzie jest ten filmik co polaczek przez okno samochodu petardę chciał wyrzucić i skończyło się klasycznym "o k🤬a"
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2021-01-06, 20:53 ]
(klik)
[ Komentarz dodany przez: Sunday: 2021-01-06, 20:53 ]
(klik)
Gamonn1 napisał/a:
Gdyby Niemcy chciały nam teraz zrobić blitzkrieg, to nie tylko rozp🤬oliliby Polskę, ale zgw🤬cili tez wszystkich mężczyzn
Rozjebie napisał/a:
Gdyby Niemcy chciały nam teraz zrobić blitzkrieg, to nie tylko rozp🤬oliliby Polskę, ale zgw🤬cili tez wszystkich mężczyzn
Raczej nie. Z danych wynika, że ich armia jeszcze nigdy nie była taka słaba jak teraz. Do walki też za bardzo się nie garną. Ale z tym blitzkrieg i gw🤬tami mnie rozj🤬eś XD