JoSeed napisał/a:
Ja też mialam okienne hobby... nalewalam wodę do śniadaniówek i rzucałam z 4 piętra...
Ach, co to były za emocje 🤩
Ja też miałem takie pomysły z torebkami około 1 litra. Tylko wtedy nie miałem 10-ciu lat. W moim przypadku było to trzecie piętro i zaliczyłem kilka trafień bezpośrednich prosto w baniak. Raz trafiłem babę w baniak, która właśnie wracała od fryzjera i skończyła się zabawa.
Sąsiedzi z bloku naprzeciwko wszystko widzieli i mnie sprzedali. Tatko się mocno zjeżył.
Fiferin napisał/a:
dlatego ten portal nazywa się sadistic a nie kwejk (chociaż ostatnio coraz mniejsza różnica)
słuchaj co innego jak to się zdarzy przypadkowo a nie ktoś ciebie napie@dala talerzem z okna zyczę ci zeby to twoja matka tam szła albo dziecko ale na dziecko to ty zagłupi jesteś
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Shaolin_Majster napisał/a:
😂 K🤬a Bracie, nareszcie ktoś z dystansem do siebie! 🤝🏻
Ja miałem gorzej bo musiałem przegryźć jutowy, a nadmienię że nie miałem jeszcze zębów... 😂
Pozdrawiam🙏🏻 Shaolin.🙅🏻
Uformowało cię to na silnego i psychicznie zdrowego mężczyznę😃 jak kiedyś będę miał dzieciaka też dam mu taka szkołę.😃
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Uformowało cię to na silnego i psychicznie zdrowego mężczyznę😃 jak kiedyś będę miał dzieciaka też dam mu taka szkołę.😃
Dziękuję Bestio.
Wytrenujesz prawdziwego mistrza nad mistrzów. Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości. 🙏🏻