📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Jak ktoś ma macicę, to nie nadaje się do niektórych zawodów. Tylko zawodniczki (?) z NRD mogły śmiało konkurować we wszystkich siłowych sportach z facetami.
Kobiety w armii to jedna wielka pomyłka i marnowanie pieniędzy z podatków. Szkolisz ja latami ,marnujesz czas i zasoby a jak przyjdzie wojna to zachodzi w ciążę. W sumie to i lepiej bo w polu trzeba by było jeszcze ja ciągnąć jak panią z filmiku

Zasysacz napisał/a:
Starczy powiedzieć - kobieta, i temat zamknięty
Wystarczy napisac - analfabeta i temat zamkniety
Ech...Jak.ja mogłem stawiać na tego pośrodku...Proste.Nie zauważyłem, że po prawo baba. Przepraszam.
Zasysacz napisał/a:
Na dodatek podpiera sie karabinem z lufa skierowana w stronę głowy domyślam się ze i tak nie ładowania ale jednak xD.
Na 99% nienaładowana. Nie ma podpiętego magazynka. Teoretycznie jeden pocisk może być w komorze. Przynajmniej w broni typu AK, beryl. Nie miałem okazji obsługiwać wynalazków z Hameryki.
To chyba tylko baba może coś zrobić i nie zastanawiać się nad konsekwencjami. W tym przypadku rzucić coś nad swoj łeb i nie kontrolować następstw.
guziecguziec napisał/a:
Na 99% nienaładowana. Nie ma podpiętego magazynka. Teoretycznie jeden pocisk może być w komorze. Przynajmniej w broni typu AK, beryl. Nie miałem okazji obsługiwać wynalazków z Hameryki.
Bez znaczenia.
Takie rzeczy ćwiczy się po to, aby wypracować odruch.
PS: wynalazki z ameryki działają tak samo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie