"Biały rasista puścił bąka mając przeciwnika w kleszczach pomiędzy nogami. Biedna ofiara aż zwymiotowała. To było klasyczne zagranie poniżej pasa."
Gdyby zamiast NAGA mial na koszulce NIGA bylo by zabawniej
Normalna reakcją organizmu, gdy uświadamia sobie ze jest murzynem
Porzygał się, bo zerknął w lustro.
Norma.. murzyny muszą zawsze wszędzie rzygać, srać i lać najważniejsze żeby tylko nie w kiblu 😉
Świat zaczyna powoli osiągać punkt,w którym jedynym dlań ratunkiem będzie naciśnięcie czerwonego guzika..☠☠☠
Dźwięk jest niedokładny, prawdopodobnie biały powiedział mu że jutro ma iść do roboty.
Hindus poczułby się jak u siebie na brzegu Gangesu....
alususs napisał/a:
Normalna reakcją organizmu, gdy uświadamia sobie ze jest murzynem
Dobrze że go nie obsrał.
Byłem kiedys na 3 treningach BJJ , na wiecej nie dalem rady . Najbardziej pedalski sport jaki moze byc. Ktos kto to gówno trenuje musi byc utajonym pedalem
Na koszulce negroida jest literówka, pozdro dla kumatych
W ramach ciekawostki jeśli ten człowiek z maty nie uprał gaci po treningach to faktycznie mogły tak sztyngsić, że wywołały wymioty. Bąka też mógł puścić, może nawet nie przypadkiem
CzcigodnyAnioł napisał/a:
Byłem kiedys na 3 treningach BJJ , na wiecej nie dalem rady . Najbardziej pedalski sport jaki moze byc. Ktos kto to gówno trenuje musi byc utajonym pedalem
Siusiaczek ci twardniał jak wchodziłeś w klincz z chłopami, a teraz się wstydzisz własnego "ja"?