👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Skojarzyło mi się to z pierwszym porannym sikaniem... Albo kac kupą.

RockyWood napisał/a:
Rosjanie już szykują odwet
![]()
Chyba mało widziałeś.... oni mieli odwet w latach 40-tych już przygotowany

No fajnie wybuchy, i te emocje. Gdzie jest krew, urwane ręce( inne członki)?

swego czasu widziałem tu filmik też z rzymskimi ogniami pospinanymi w taki "walec" i gościu strzelał z tego jak z miniguna:D

Zamontuje sobie takie coś jak już kozojeby będą w Polsce walczyć o ''swoje''
Francja z przyzwyczajenia wywiesiła białą flagę. Panika na ulicach Paryża,rodowici Francuzi przeganiają swoje kozy do jaskiń

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie