Łapanie takich spadających ludzi niesie za sobą duże ryzyko. Najwyraźniej tym razem podjęte z pozytywnym skutkiem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2020-07-22, 14:23
Tak ale jest różnica "poswiecic się" dla osoby która ratuje swoje życie bo mu sie chata pali, a łapaniu debila który stwierdził że ze sobą skończy
konto usunięte
2020-07-22, 15:32
no wielki browar dla tych ludzi
Ale popatrzcie jakie gówno tam mają w mieszkaniach, jaki gęsty czarny dym wali, pewnie sam plastik i to pcv czy podobne gówno bo ono sie tak pali.
Jedyne co należy łapać przy samobójcy to ostrość w aparacie.
szacunek że dalj radę złapać dzieciaka i rodzica (?). Cholerne ryzyko ale życie(a) ocalone!
Straż itak pewnie by nie dojechała

w Polsce kilka milionów ludzi zdechnie jak zacznie się palić bo parkingów brak to parkują na ulic przed blokami byle jak i nie ma przejazdu dla dużych pojazdów xD
złapać dwa dzieciaki skaczące z 2 pietra to nie taki wyczyn. Gdyby to była osoba dorosła to już nie byłoby chętnych do pomocy.
Wszyscy sąsiedzi w trybie natychmiastowym powinni wyrzucać pościele i materace aby zrobić pod łapiącymi dodatkową amortyzację. Można mi ufać. Jetem piromanem.
Czy tam typ siedział w podnośniku i się przyglądał jak ich łapią?
straż pożarna nie dojechała bo w remizie chleją od trzech dni