👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i znowu niepotrzebnie prowokujecie trolli wrzucaniem wrestlingu na sadola. A tak btw to klip jest stary jak świat ^^

Dobra dobra, Narzekacie na wrestlingowców że udawane walki, że to, że tamto, tylko jak byś wyłapał bułe od takiego, to Januszu Chrystusie witaj.
byłem na wwe smackdown w ergo arenie i walki nie są z góry ustalane tylko wygrywa ten, za którym jest publiczność. Śmiesznie było jak cholera

Sethemar napisał/a:
Błahahaha
a myślałem że się TripleH na cycki napala
WWE jest poryte
btw. w kwietniu jest Wrestlmania w ERGO Arenie
Wrestlemania jest 1 kwietnia w Miami, mózgu.

Miki6830 napisał/a:
Wrestlemania jest 1 kwietnia w Miami, mózgu.
A 12 w 3city. ergoarena.pl/kalendarium/wwe-the-raw-wrestlemania-revenge-tour-2012-04...http://ergoarena.pl/kalendarium/wwe-the-raw-wrestlemania-revenge-tour-2012-04-12-2000.html
Pilot_Tupolewa napisał/a:
A 12 w 3city. ergoarena.pl/kalendarium/wwe-the-raw-wrestlemania-revenge-tour-2012-04...http://ergoarena.pl/kalendarium/wwe-the-raw-wrestlemania-revenge-tour-2012-04-12-2000.html
WrestleMania Revenge Tour, czyli live event......

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie