Główna Poczekalnia (11) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sethemar 2012-03-09, 1:16
Błahahaha
a myślałem że się TripleH na cycki napala
WWE jest poryte
btw. w kwietniu jest Wrestlmania w ERGO Arenie
Zgłoś
xiontZ 2012-03-09, 1:25 5
@Sethemar
I co? Wybierasz się?
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-03-09, 7:31 1
Sethemar napisał/a:

Wrestlmania w ERGO Arenie

chyba literki Ci się pomieszały, może powinno być AGRO Arenie
Zgłoś
tfojastara 2012-03-09, 7:42
google.com/search?hl=en&rlz=1G1GGLQ_PLPL285&q=Eve+Torres&u...

Zdjęcia dupy, cycków niestety brak
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-09, 10:42 1
Sethemar napisał/a:

a myślałem że się TripleH na cycki napala

Zgłoś
konto usunięte 2012-03-09, 10:49
co to za buce ?
Zgłoś
soqu1 2012-03-09, 10:52
Co to casting na następcę Ryśka z Klanu?
Zgłoś
thewhitestar 2012-03-09, 11:01 16
Nie dość że walki są udawane to jeszcze wywiady reżyserowane. Nie mogę pojąć co za imbecyle to oglądają...
Zgłoś
Zar3011 2012-03-09, 11:23 34
@thewhitestar Filmy czy seriale tez sa ustawiane i rezyserowane a jakos ludzie je ogladaja. To czemu nagle uwazasz, ze trzeba byc imbecylem zeby lubic serial w ktorym zamiast dennych scenek niby z zycia wzietych kolesie nap🤬laja sie na ringu? Ja to sie bardziej zastanawiam jakim imbecylem trzeba byc zeby nie moc zrozumiec przez tyle lat, ze wrestling to widowisko sportowe, a nie jakas olimpiada z medalami i rywalizacja. Kazdy kto to oglada wie, ze wszystko idzie wedlug scenariusza a fabula jest z gory narzucona. Tylko takie sierotki co nigdy nawet jednej gali nie obejrzaly mysla ze zablysna piszac zdania jak te twoje.
Zgłoś
dyziom 2012-03-09, 11:28
pedał jakiś czy co?
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-09, 11:49
@tfojastara

Podałeś link do galerii google???
Muszę się upewnić.

Nie łatwiej było napisać Eve Torres?

btw. ten typ to pedał
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-09, 11:51 1
banda debili to gorsze niż klan....... nie wiem miale 13 lat to ogladalem ale to bylo bardzo dawno temu..potem zobaczylem prawdziwe walki k1 pride i olalem lalusiów z silowni...jak ktos nie wyrasta to problem ma dosc powazny
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-09, 12:34
Zap🤬la czyms z daleka kolo dokladnie wiedzial co zrobic zeby jej pop🤬lic w glowce. Ona miala juz obraz jakie to ma piekne wspaniele kraglosci widziala w mysli jak lapie ja za piersi a tu nagle bec ale zajbiste perly. Takie okragle muaa. I dotego ostra oznak zainteresowania p🤬lniecie wlosami z jej strony. A potem sie dziwic ze nasz kochane kobitki maja kompleksy jak wszedzie widza modelki zajebiste urbania i cycki na wiszchu. H🤬j jebie tu z daleka stereotypem modelki i miesniaka. Wyobraz sobie przez nasze j🤬e spoleczenstwo i normy boja sie tego czego naprawde kochaja sexu... Nie mysl o tym. Uswiadom sobie czesem wiecej niz my tego pragna, uczucia ktore przeplni je bezgranicznie. Czy portafisz wyobrazic sobie pelna game uczuci od a do z ciekawosc, zainteresowanie adrenealine, ekscytacjie, euforie, podniecenie one dzialaja lepiej niz narkotyk. Po h🤬ja sie tak pieknia no na h🤬j zeby pokazac sie kolezanka jakie to sobie zajbiste ubranka kupily czy po to zeby poznac wartosciowego faceta. Ktory zyje przygoda chwila i zabawa. I nie myslcie ze musicie miec zajbiste bmw chate czy markowe ubrania. Czy to wazne? Ale ok lepiej siedziec godzinami przed kompem i ogladac porazki, glupoty. A na h🤬j ja sie tak produkuje. Przynajmniej wiecej wspalnialych kobiet dla mnie. Dzikuje dowidzenia dobranoc.
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2012-03-09, 12:43 3
@up, dopiero 12:30 a Ty już naj🤬y?...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem