Ten po środku idzie na ilość, po lewej na jakość, po prawej też trzyma swoją połówkę. Prawdziwy przegryw robił zdjęcie.

młody z prawej swój chłop,
podupi i nara idzie na piwko na c🤬j mu ogon i obiad sam się nie zrobi a niech przesoli albo niech poda za gorące to ja p🤬le ręka ciężka
podupi i nara idzie na piwko na c🤬j mu ogon i obiad sam się nie zrobi a niech przesoli albo niech poda za gorące to ja p🤬le ręka ciężka
@up
Ciesze się, że się chłopaki samotnością nie załamujecie i dzielnie staracie znaleźć pozytywy nie posiadania kobitki u boku - tak trzymać
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Ciesze się, że się chłopaki samotnością nie załamujecie i dzielnie staracie znaleźć pozytywy nie posiadania kobitki u boku - tak trzymać

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

No i c🤬j, przynajmniej gość jest szczęśliwy. Najgorsza jest sp🤬olona młodość przez toksyczny związek. Oczywiście nie każdy taki jest, ale ileż k🤬a młodych kawalerów się oszczędzało, nie chodziło na imprezy, czy na piwko z kolegami, bo baba nie pozwalała, a po paru latach i tak c🤬j strzelał związek, bo babie coś nie pasowało.
Pamiętajcie sadole, nie każda narośl na waginie jest idealna, część gotowa zatruć wam życie, dlatego czasem lepiej sobie podarować i cieszyć się życiem.
@up
A co to k🤬a, jakiś cel posiadać stale babę, najlepiej w wieku 20 lat jebnąć dzieciaka, kredyt na 30 lat, i j🤬ie do śmierci? Czy to naprawdę cel życia wg ciebie?
Niech się k🤬a każdy realizuje na swój sposób, po c🤬j próbujecie wp🤬lać się w cudze życie i pouczać.
Pamiętajcie sadole, nie każda narośl na waginie jest idealna, część gotowa zatruć wam życie, dlatego czasem lepiej sobie podarować i cieszyć się życiem.
@up
A co to k🤬a, jakiś cel posiadać stale babę, najlepiej w wieku 20 lat jebnąć dzieciaka, kredyt na 30 lat, i j🤬ie do śmierci? Czy to naprawdę cel życia wg ciebie?
Niech się k🤬a każdy realizuje na swój sposób, po c🤬j próbujecie wp🤬lać się w cudze życie i pouczać.
Już dawno widziałem to na jbzd i innych kwejkach, mówię spoko, warto udostępniać. Ale nie przyszło mi do głowy, żeby wrzucać to tutaj. To jest Sadistic do c🤬ja.
Masz łeb i c🤬j? - kombinuj.
podpis użytkownika
Gardzę socjalistami. Nie stękaj, że inni "mają" tylko rusz dupę do roboty.Masz łeb i c🤬j? - kombinuj.
a na serio było tak że fotke zrobił partner tego po prawej!
podpis użytkownika
ale malutki hihihi :*:*
prawda jest taka,że każdy ma w sobie wszystkich trzech
. Jak związek-jakość, bawić się-ilość a jak pić to pić

_RottenFetus_ napisał/a:
@up
Ah, sadolowy pustelnik

No i kto ci się tutaj w życie wp🤬la albo cię poucza?
podpis użytkownika