Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-03-15, 7:21
Czemu takie gówno wypływa tutaj na głównej stronie?
Te wszystkie dowc🤬y typu:
"Zesrałem się!" - nie było twórczość własna.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 7:31 3
wszystkie piosenki sabatonu są takie same: dydydy soldiers dydydydy attack dydydydy release dydydydy machinegun... i tak do znudzenia. Tylko wstawiają do tekstu nazwę państwa do którego jada na koncerty.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 7:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Qbiini 2014-03-15, 7:51 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 8:32 4
Zgłoś
Madroxx 2014-03-15, 8:44
Może zacznijmy od tego - co to jest Sabaton ?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 8:50 1
Plecionkarz napisał/a:

wszystkie piosenki sabatonu są takie same: dydydy soldiers dydydydy attack dydydydy release dydydydy machinegun... i tak do znudzenia. Tylko wstawiają do tekstu nazwę państwa do którego jada na koncerty.

No tak - bo żaden inny zespół tego nie robi. Ba - wszyscy twórcy z płyty na płytę eksperymentują, zmieniają brzmienia i ogólnie za każdym razem szukają innej publiczności.

No bo muzykę robi się dla idei, a nie po to żeby zarobić
Zgłoś
upagowno 2014-03-15, 9:02
metale jak zwykle -.-
Zgłoś
Bonzacz92 2014-03-15, 9:56 1
Sabaton akurat naprawdę dba o fanów w Polsce (tematyka utworów, częste odwiedziny, tajne koncerty dla fanklubu, etc), ale jest po prostu słabym zespołem który trafia do dzieciaków na przełomie gimnazjum i liceum które nie zdążyły się jeszcze osłuchać i mają niewielkie oczekiwania muzyczne.
Zgłoś
Ciesin 2014-03-15, 10:27 1
HerrJacuch dzięki za podrzucenie tego zespołu, wpada w ucho
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 12:25 1
W sierpniu będą grali koncert w Grudziądzu.
Zgłoś
thbrgftvwqe 2014-03-15, 13:00
Jeśli chodzi o Powermetal i Sałaton to przesłuchałem całą ich dyskografię kilka razy i ogólnie całkiem fajnie grają. Jeśli jednak chodzi o PowerMETAL, a nie metal, to zdecydowanie lepszym zespołem jest według mnie Dragonforce. Słucham wszystkich gatunków muzycznych z wyjątkiem Popu i większości miszczuf Rapu. Ogólnie jestem otwarty na każdy zespół i ani żaden ze mnie metal ani jakiś fan elektroniki, dlatego uważam, że ludzie, którzy są zamknięci w swoim małym świecie na jeden gatunek muzyczny nie powinni nawet otwierać na ten temat mordy.

Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 14:15
Nigdy ich nie lubiłem. Piwo.
Zgłoś
pylaochos 2014-03-17, 13:21
crossdressphyxia napisał/a:

Obrazek

Przykro mi, ale taka prawda.

Nie jestem ich fanem, czasami ich posłucham, ale mnie jakoś to, że grają pod publikę obchodzi mniej więcej na tym samym poziomie co zeszłoroczny śnieg. Bo co naprawdę wynika z tego? Teksty nie są złe, chopacy się starają, a druga strona jest zadowolona. Czy tak naprawdę kogoś powinno obchodzić co w głebi serduszka uważa druga osoba? Nie. Prosta kapitalistyczna zależność, oni sprzedają my kupujemy, wszyscy są hepi.
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-16, 2:20
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem