Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-03-14, 19:19 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Radysh 2014-03-14, 19:26 1
Muzycznie nie przypadli mi do gustu. Mówiąc delikatnie.
Ale promują nasz kraj i za to ich cenię.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-14, 19:45 12
"promują nasz kraj" w jakim sensie ?

promując zrujnowanie miasta Warszawy ?

w promowaniu klęski to Polacy są mistrzami ^^ "moralne zwycięstwo" zawsze ale to zawsze jest po naszej stronie... no i trupy i ruina...
Zgłoś
krzyhhh 2014-03-14, 20:05 10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Brzydkii 2014-03-14, 20:35 43
Zgłoś
crossdressphyxia 2014-03-14, 21:08 140

Przykro mi, ale taka prawda.
Zgłoś
burex666 2014-03-14, 21:32 4
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-14, 21:35 5
Zgłoś
Atreyu 2014-03-14, 23:29 12
@burex666 - co z tobą? Znasz tylko 40:1?

Piosenek o "matce Rosji", czy niemieckich pancerniakach z II WŚ nie znasz? Nie opowiadają też o działaniach najeźdźców? Co Ty pleciesz?

Co z Ciebie za fan Sabatonu?

Oni śpiewają o wszystkich: rosjanach, niemcach, amerykanach, polakach - a znam tylko kilka ich piosenek. To nie zespół który "tak umiłował Polskę że śpiewa o polskich patriotach" - jak to myśli wielu cebulaków.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 2:30 13
Zgłoś
naitsyrk 2014-03-15, 3:39 2
Sabaton... jedyny zespół metalowy który mogę słuchać...
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2014-03-15, 5:50 7
Ja znam ich z trochę innej strony.
Moja Matka pracuje w SG, i podczas Woodstocku przez skrzyżowanie na którym akurat kierowała ruchem przejeżdża ów zespół. Panowie się zatrzymali, coś tam pogadali i dostała płytkę na której był akurat tylko jeden utwór o w-wie, taki miły akcent od nich co dobrze świadczy.
BTW ta płytka była wydana specjalnie na Woodstock, była rozdawane za darmo.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 6:54 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 7:16 1
Jaslucham sabatonu bo zarabiscie mi sie podobaja. mam na telefonie piosenki takie jak 40:1, uprising, czy aces in exile i to chyba koniec o polsce. o ale nie slucham ich wylacznie z tego powodu. pisza i chwala wiele bitew ludzi itp i mi to nie przeszkadza dopuki jest co chwalic jak szkopow we francji. i tak na telefonie stalingrad czy panzerkampf ( o bitwie na luku kurskim zaczynajaca sie od " in to a mother's land the germany army march"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem