Zespół Sabaton odwiedza obóz Auschwitz-Birkenau
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:34
Dałbym dwa piwka, ale się nie da: jedno za Sabaton, drugie za powtórkę z historii.
Jeśli Sabaton to tylko te 2 utwory o Polsce i Polskich bohaterach:
Bitwa pod Wizną, czyli 40:1
i powstanie Warszawskie, czyli Uprising
Bitwa pod Wizną, czyli 40:1
i powstanie Warszawskie, czyli Uprising
a na jasną górę kiedy wpadają? bo jeszcze chyba tam nie byli ;p
Wyobraźcie sobie, jak zajebistym miejscem na koncert Sabatonu lub Slayera byłoby Auschwitz...
Niestety z jednej strony Polska jest jeszcze zbyt dużym ciemnogrodem(co dzisiaj PiSiory udowodniły rzucając się o program kabaretu Limo...) na coś takiego. Z drugiej strony polscy fani nie mogliby się powstrzymać przed zaśmieceniem obozu puszkami po piwie i zdemolowaniem czegoś cennego.
Niestety z jednej strony Polska jest jeszcze zbyt dużym ciemnogrodem(co dzisiaj PiSiory udowodniły rzucając się o program kabaretu Limo...) na coś takiego. Z drugiej strony polscy fani nie mogliby się powstrzymać przed zaśmieceniem obozu puszkami po piwie i zdemolowaniem czegoś cennego.
Kiedy obóz wnawia swoją działalność? Wydaje mi się, że mieliby sporo pracy a i do muzułmanów można by powysyłać zaproszenia (wiecie: spa(lić), darmowy tautaż, pidżamka) i zobaczylibyście jakby się kotłowało od chętnych pod bramą
Akurat miałem napisać o Horytnicy. Fakt , że "Szabaton" grają całkiem dobrze ale na scenie polskiej jest od groma zajebistych zespołów prawiących o naszej historii , o choćby Horytnica lub Gammadion ( co z tego , że troche zalatują naziolstwem ).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie