Główna Poczekalnia Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Sabaton
konto usunięte • 2013-03-10, 12:09
Zespół Sabaton odwiedza obóz Auschwitz-Birkenau
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-03-10, 16:50
to był polski obóz zagłady a nie niemiecki
Zgłoś
HateOfDeath 2013-03-10, 16:59
Who gives a fuck?
Zgłoś
RaV8 2013-03-10, 17:02 2
Dałbym dwa piwka, ale się nie da: jedno za Sabaton, drugie za powtórkę z historii.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 17:20 3
Jeśli Sabaton to tylko te 2 utwory o Polsce i Polskich bohaterach:

Bitwa pod Wizną, czyli 40:1

i powstanie Warszawskie, czyli Uprising

Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 17:22 3
a na jasną górę kiedy wpadają? bo jeszcze chyba tam nie byli ;p
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 17:46 4
Sabaton to beznadziejny zespół muzyczny. Wokalista nie umie nawet śpiewać a ich muzyka jest prosta i banalna. Byłem ostatnio na ich koncercie nawet, bo może na żywo chociaż są fajni - nie, nie są. Największe gówno na jakim byłem. Niestety.
Zgłoś
Ranger 2013-03-10, 17:47 1
Wyobraźcie sobie, jak zajebistym miejscem na koncert Sabatonu lub Slayera byłoby Auschwitz...

Niestety z jednej strony Polska jest jeszcze zbyt dużym ciemnogrodem(co dzisiaj PiSiory udowodniły rzucając się o program kabaretu Limo...) na coś takiego. Z drugiej strony polscy fani nie mogliby się powstrzymać przed zaśmieceniem obozu puszkami po piwie i zdemolowaniem czegoś cennego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 17:56 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 18:09
Kiedy obóz wnawia swoją działalność? Wydaje mi się, że mieliby sporo pracy a i do muzułmanów można by powysyłać zaproszenia (wiecie: spa(lić), darmowy tautaż, pidżamka) i zobaczylibyście jakby się kotłowało od chętnych pod bramą
Zgłoś
Dzoyo 2013-03-10, 18:15 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2013-03-10, 19:23
Uuuwielbiam ssa-baton.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 21:45 1
Akurat miałem napisać o Horytnicy. Fakt , że "Szabaton" grają całkiem dobrze ale na scenie polskiej jest od groma zajebistych zespołów prawiących o naszej historii , o choćby Horytnica lub Gammadion ( co z tego , że troche zalatują naziolstwem ).
Zgłoś
terrrapeuta 2013-03-11, 9:54
cały ten sektor wziąłbym w p🤬du zjarał w tym piecu....
Zgłoś
Siemin 2013-03-11, 19:09 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem