Główna Poczekalnia (2) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
IgoRewicz 2025-07-17, 18:21 4
zxc1234 napisał/a:

@
: tylko jesli wyrok bedzie powiesic
nie spodziewalem sie ze on to powie ani ze to wrzuce,
out of context ale pasuje

A idź w p🤬du z tym debilem. Wkrótce odejdzie, ale to nic, bo następny h🤬j w kolejce do pałacu
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2025-07-17, 18:52 1
Kazdy może isc i sie o coś sądzić. Wykazali sie sprytem i skorzystali z prawa danego kraju. Chceta idzta sie sądzić ze was to zabolało psychicznie i czekajcie na przychylnosc sądu .
Zgłoś
Damianos88 2025-07-17, 18:57
Co to ma być pudelek? Do kosza z tym
Zgłoś
Vegi18 2025-07-17, 19:00 9
cedrikk napisał/a:

Wszędzie widzisz pis xD. Weź już zamknij japę i się uśmiechaj z brygada.

Wejdź sobie na jego profil jak najeżdża Polaków, przecież widać, nawet po tym, kiedy założył konto, że to albo ruski troll, ukraiński czy ż__owski jeden pies, takich powinni banować z miejsca a nie dawać im się wypowiadać i siać ferment. Hatftu na nich.
Zgłoś
dancio1978 2025-07-17, 19:23
Ciężko w to uwierzyć. Macie jakieś źródło??
Zgłoś
smc 2025-07-17, 19:24
Czyli jest jednak sprawiedliwość na tym świecie.
Zgłoś
Don_cziczi 2025-07-17, 19:46 9
Wojskowi i SG powinni się zmówić i wszyscy na raz p🤬lnac mundurem, to co się w tym kraju odpoerfala to już dawno nie jest śmieszne. Strzelić nie mogą z ostrej amunicji bo będą później sądzeni to do h🤬ja od czego oni są? Polityków i sędziów wysłać na granicę niech się z nimi bujają, może jak któryś wyłapał by kosę w bebech to otrzeźwieli by z tego lewactwa. Sędzia który zasadził ten wyrok powinien zapłacić z własnej kieszeni dla przykładu. Ha tfu tym szmatom.
Zgłoś
tiktak21 2025-07-17, 19:50
Przygodę z Polska zaczął od pozwów i pieniędzy. Może być tylko gorzej:/
Zgłoś
pawelx 2025-07-17, 19:59 3
To jakiś żart..prawda ??... ALE TO NIE JEST PRAWDA ...to żart??......... TO ....ŻART......PRAWDA ??????
Zgłoś
viper_1990 2025-07-17, 20:01 5
Czyli w sumie każdy z nas teraz buli c🤬kom za to oni się do nas włamali. Trzymajta mnie bo nie wyczymie
Zgłoś
Jasiek93 2025-07-17, 20:25 2
Vegi18 napisał/a:

Wejdź sobie na jego profil jak najeżdża Polaków, przecież widać, nawet po tym, kiedy założył konto, że to albo ruski troll, ukraiński czy ż__owski jeden pies, takich powinni banować z miejsca a nie dawać im się wypowiadać i siać ferment. Hatftu na nich.

Raczej niemiecki kundel bo ryżemu pod ogonem liże
Zgłoś
shoe5maker 2025-07-17, 21:06 2
zxc1234 napisał/a:

@
: tylko jesli wyrok bedzie powiesic
nie spodziewalem sie ze on to powie ani ze to wrzuce,
out of context ale pasuje

On też podpada pod zdradę więc niech uważa co mówi.
Zgłoś
pazuzu 2025-07-17, 21:25 3
JoSeed napisał/a:

To taki denny proces trwał 2 lata? Rany boskie... 🤦‍♀️

Znajoma 4 lata się procesje o kasę od byłego pomimo że ma umowę na to, sprawa wydaje się dziecinnie prosta i szybka ale to są polskie sądy 🤦‍♂️
Zgłoś
zxc1234 2025-07-17, 21:54
@IgoRewicz: nie spodziewalem sie wypowiedzi prezydenta o wieszaniu w kontekscie zdrady stanu i sedziow raczej mnie ta wypowiedz ubawila

sej_maj_nejm_bicz napisał/a:

Kazdy może isc i sie o coś sądzić.

tylko abstrakcyjnie wyglada to jak ktos łamiac prawo dostaje sie na dany teren i idzie do sadu, jak mu sie nalezy kilkaset gram grubo siekanej soli w dupe albo kula w łeb za szturm a nie odszkodowanie

shoe5maker napisał/a:

On też podpada pod zdradę więc niech uważa co mówi.

byle wzrost, wage i długosc sznura podali jesli dojdzie do egzekucji, mam tabelki do zaktualizowania

dancio1978 napisał/a:

Ciężko w to uwierzyć. Macie jakieś źródło??

podepne sie pod pytanie
przegladam artykuly walajace sie po necie, ma ktos syganture akt moze? ulatwi szukanie po stronach sądowych, może zamieścili..

tvn24.pl/bialystok/bialystok-po-piec-tysiecy-zlotych-dla-afganczykow-z...

sory za zrodlo, ale jest wypowiedz ustna tej sedziny
Zgłoś
BigLebovsky 2025-07-17, 22:21 4
darek1234 napisał/a:

Ech, pisowczyki, pisowczyki, głupie ćmoki

Dareczku. Gdybyś był pełnoletni...a jeśli jesteś to gdybyś pracował.... Albo miał własną działalność.... Dareczku,od każdej faktury, od każdego paragonu i od każdej wypłaty część naszych cebulionów zasiliła te skandalicznie zasądzone "zadośćuczynienia". I czekam na wrzutkę że PiS i wizy -ale daj taką potwierdzoną o tych 300 tysiącach, bo na razie żadna komisja niczego nie wykazała/nie poparła dowodami. To tak samo jak było z tym księdzem i tymi urzedniczkami, choć czarnych nie lubię -to powiedz mi gdzie zarzuty,gdzie dochodzenie i gdzie rozprawa i gdzie wyrok - pomimo aresztu wydobywczego. Nic. Nic nie ma. Bo herr Donald i potomek widlarzy co Lachów rezjali pan Bodnarenko robią to wszystko pod publikę. Medialny szum, kamery, zatrzymania. Potem c🤬j dupa i kamieni kupa....i cisza. Lemingi już i tak w tefałen24 swoją porcję fałszu dostali.

[ Dodano 2025-07-17, 22:22 ]
zxc1234 napisał/a:

@: nie spodziewalem sie wypowiedzi prezydenta o wieszaniu w kontekscie zdrady stanu i sedziow raczej mnie ta wypowiedz ubawila
tylko abstrakcyjnie wyglada to jak ktos łamiac prawo dostaje sie na dany teren i idzie do sadu, jak mu sie nalezy kilkaset gram grubo siekanej soli w dupe albo kula w łeb za szturm a nie odszkodowanie
byle wzrost, wage i długosc sznura podali jesli dojdzie do egzekucji, mam tabelki do zaktualizowania
podepne sie pod pytanie
przegladam artykuly walajace sie po necie, ma ktos syganture akt moze? ulatwi szukanie po stronach sądowych, może zamieścili..
sory za zrodlo, ale jest wypowiedz ustna tej sedziny

Aha. Tefałen 24 nawet nie klikam. Dodaj jeszcze jakieś źródło z der Onet.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem