👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba się zaczęła nowa moda na lizanie dupy użytkownikom sadola. Przykro mi, postaraj się bardziej
@up
Żeby to jeszcze miało jakiś śmieszny przekaz
Ech, suchar jakich tu pełno
Żeby to jeszcze miało jakiś śmieszny przekaz

Szczerze, bez tych dymków by było zdecydowanie lepsze. Generalnie uwielbiam takie przeróbki

Śmieszne, ale bardziej bawi mnie twój tata jest taki rozwarty na wszystkie propozycje,tak wiem nie żyje
Jak już wyżej wspomniano - bez dymków byłoby o niebo lepiej, a tak - nie ma piwa.
saimon133 napisał/a:
Śmieszne, ale bardziej bawi mnie twój tata jest taki rozwarty na wszystkie propozycje,tak wiem nie żyje
A badałeś się już na głowę?

Stary dzieki !! ubawiłem sie do łez .. szkoda ze nie mozna wiecej piwska dac .. z 3 kraty za to .. buahaha
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie