Taka mała ciekawostka, którą zauważyłem po zainstalowaniu dodatku do przeglądarki "WOT" który na podstawie ocen użytkowników pokazuje informacje na temat: zaufania, wiarygodności witryny itp. Warto zwrócić uwagę na wysoką ocenę w kategorii "bezpieczeństwo dzieci" 4/5. Sam oczywiście przyznałem najwyższe noty
A oto szczegółowe informacje:
http://www.mywot.com/en/scorecard/sadistic.pl
Moje dzieci są bezpieczne oglądając baby z członkami na hardzie.
I w ten sposób zlatuje się tu później "ekipa" dla której żart o osobie niepełnosprawnej jest zbyt mocny (no bo bez przesady), a zamiast tego wklejają jakieś pedalskie kompilacje o fantastycznie serdecznych ludziach (może mało sadystyczne, ale warto zobaczyć). Quo vadis sadistic?
podpis użytkownika
"Człowiek człowiekowi żeli papą..."
Avast też to potwierdza.
podpis użytkownika
drum'n'bass | dubstep | breakcore
Z................z
2013-06-12, 23:45
"Bezpieczeństwo" To jest taka k🤬a bzdura. Sadol ma w c🤬j niepołatanych dziur, na które Cent ma i tak wyj🤬e.
i................y
2013-06-12, 23:50
blue screeny na sadlolu miewalem
mój McAfee cały czas mi krzyczy, żesadistic to podejrzana witryna i że lepiej unikać jej jak ognia :d
To raczej sprawdza witryny pod kątem wyskakujących okienek i danych, do jakich strona się dobiera - ostatecznie czy są jakieś wirusy.
A dzieci w internecie i tak znajdą treści "nieodpowiednie" jeśli tylko będą miały na to ochotę.
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
g................6
2013-06-13, 1:01
Tja... 8 ciasteczek trackujących na głównej (4 socjalne, 4 reklamowe), cenzura tematów i komentarzy...
Po c🤬ju zaufana strona.
@przepon zajebiście napisane, to powinien być cytat nt. historii tej strony i jej bolączki
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
S................i
2013-06-13, 11:52
też mam tego WOTa. A z dodatków to jeszcze polecam DNTM - do not track me i MaskMe. Nie pozwalają śledzić no i ten mask me maskuje w necie, no chyba że oszukańcze dodatki (do firefoxa są, zapomniałem napisać)
K................f
2013-06-13, 13:44
"sam oczywiście dałem najwyższe noty"... nie podlizuj się k🤬a !!!!!!!