Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sadistic - zaufana strona
setech • 2013-06-12, 21:55

Taka mała ciekawostka, którą zauważyłem po zainstalowaniu dodatku do przeglądarki "WOT" który na podstawie ocen użytkowników pokazuje informacje na temat: zaufania, wiarygodności witryny itp. Warto zwrócić uwagę na wysoką ocenę w kategorii "bezpieczeństwo dzieci" 4/5. Sam oczywiście przyznałem najwyższe noty

A oto szczegółowe informacje:
http://www.mywot.com/en/scorecard/sadistic.pl
Zgłoś
Puszale 2013-06-12, 22:12 2
Moje dzieci są bezpieczne oglądając baby z członkami na hardzie.
Zgłoś
przepon 2013-06-12, 22:24 10
I w ten sposób zlatuje się tu później "ekipa" dla której żart o osobie niepełnosprawnej jest zbyt mocny (no bo bez przesady), a zamiast tego wklejają jakieś pedalskie kompilacje o fantastycznie serdecznych ludziach (może mało sadystyczne, ale warto zobaczyć). Quo vadis sadistic?

podpis użytkownika

"Człowiek człowiekowi żeli papą..."
Zgłoś
Darkstep 2013-06-12, 23:13 2
Avast też to potwierdza.

podpis użytkownika

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
Z................z 2013-06-12, 23:45
"Bezpieczeństwo" To jest taka k🤬a bzdura. Sadol ma w c🤬j niepołatanych dziur, na które Cent ma i tak wyj🤬e.
Zgłoś
i................y 2013-06-12, 23:50
Fake.
http://www.siteadvisor.com/sites/sadistic.pl
Zgłoś
skunastuk 2013-06-12, 23:53
blue screeny na sadlolu miewalem
Zgłoś
Doomik 2013-06-13, 0:08
mój McAfee cały czas mi krzyczy, żesadistic to podejrzana witryna i że lepiej unikać jej jak ognia :d
Zgłoś
T0B1 2013-06-13, 0:16
To raczej sprawdza witryny pod kątem wyskakujących okienek i danych, do jakich strona się dobiera - ostatecznie czy są jakieś wirusy.
A dzieci w internecie i tak znajdą treści "nieodpowiednie" jeśli tylko będą miały na to ochotę.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
Kaligula84 2013-06-13, 0:28 6

Zgłoś
g................6 2013-06-13, 1:01 1
Tja... 8 ciasteczek trackujących na głównej (4 socjalne, 4 reklamowe), cenzura tematów i komentarzy...

Po c🤬ju zaufana strona.
Zgłoś
orzech1991 2013-06-13, 1:22
@przepon zajebiście napisane, to powinien być cytat nt. historii tej strony i jej bolączki

podpis użytkownika

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
S................i 2013-06-13, 11:52

Zgłoś
Caban1908 2013-06-13, 12:55
też mam tego WOTa. A z dodatków to jeszcze polecam DNTM - do not track me i MaskMe. Nie pozwalają śledzić no i ten mask me maskuje w necie, no chyba że oszukańcze dodatki (do firefoxa są, zapomniałem napisać)
Zgłoś
K................f 2013-06-13, 13:44 1
"sam oczywiście dałem najwyższe noty"... nie podlizuj się k🤬a !!!!!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie