👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadistic był zajebisty, jak był Sadistic'iem. Czyli takim miejscem w internetach, który był dla ludzi a nie dla hajsów.

artiee napisał/a:
Koleś ma kupę racji, coraz mniej tu można.
dokładnie, na a na głównej sam syfilis
Na Sadistiku nie ma logicznego rozróżnienia co wolno, a co nie i dlaczego akurat to walono, a tego nie. Od czasu ostatnich zmian więcej się obraża użytkowników, mniej arabusów. Wszystkie moje warny były za: - niechcący włączenie CL, - bo mi się podpis do zdjęcia niechcący skasował, - dwa razy dałem podobny komentarz (nikogo nie obrażający). Za to jak leciało ostro - nic. Bez logiki to.

tylko alternatywy brak
...chyba że ktoś coś ma namierzonego ??
Chętnie stestuję coś pikantnego

...chyba że ktoś coś ma namierzonego ??
Chętnie stestuję coś pikantnego

Tylko jak by tego nie było, to w komentarzach mielibyśmy po 12132 komentarzy, bo znalazło by się dwóch debili, którzy by się tylko wyzywali.
Wrzucacie gówno a później lamenty, że coś trafiło do sucharów.Jeśli jednak badziew trafi na główną to znowu są pretensje typu - co za gówno, co to robi na głównej?!?! itp.
Przecież to użytkownicy czyli WY dajecie piwa za wrzuty więc w czym problem?!?!?!?!?!
Przecież to użytkownicy czyli WY dajecie piwa za wrzuty więc w czym problem?!?!?!?!?!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie