1.56 - widać męskie dłonie
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Już widzę jak taka laska wyciąga 20kg aku z uśmiechem na ustach, chyba, że ma taki wyraz twarzy jak ją boli

Dobra dobra, mniej zabawnie to wygląda, jak się nie ma klucza 10tki, nakrętki się zastały, styki zaśniedziały, a w dodatku na dworze jest -20 i wazelina techniczna do smarowania styków zamarza w tubce po 2 minutach od wyjścia z domu. I darujcie sobie komentarze na temat wazeliny, kto wymieniał akumulator, ten wie, a kto nie wymieniał, ten niech się lepiej uczy do testu gimnazjalnego.
podpis użytkownika
Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
Now the Julia nie ma siły wyjąć aku z auta więc stykając odpowiednio namierzone elementy zespawa klucz z karoserią.
podpis użytkownika
ironią w ryj
Jakby nie mozna było zrobić normalnego akumulatora tylko jakieś gówna produkują. Poźniej płac 500zł a jeszcze najpierw znajdz go.
Kapral Poproszek napisał/a:
]Już widzę jak taka laska wyciąga 20kg aku z uśmiechem na ustach, chyba, że ma taki wyraz twarzy jak ją boli
![]()
Równouprawnienie kończy się gdy trzeba wnieść kanapę na 2gie piętro... i wyjąć aku na przykład

I po c🤬ju przydatny ten poradnik. Hamerykańska k🤬a wymienia akumulator w hamerykańskim aucie. Wolałbym normalną Polską dziewczynę zobaczyć

Suburban. Moje marzenie...
podpis użytkownika
Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...

Ja wolał bym zobaczyć jak przy wymianie tego akumulatora zamyka się maska pod wpływem uderzenia w nią silnikiem, który to oderwał się z samolotu w wyniku czego rozcina babkę na pół. Następnie samolot, który podczas awarii stracił silnik rozbiją się o pobliskie miasteczko a dokładniej uderza w elektrownie atomową co prowadzi do wybuchu i skażenia takiego że ja p🤬le..