📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bloodwar napisał/a:
Gazeta w stylu naszego "Faktu" więc nie ma co się nawet zastanawiać nad autentycznością "faktu"...
Twierdzisz że w dobie bezstresowego wychowania jakiś mały rozwydrzony bachor nie byłby w stanie tak się zachować

Jeśli ta informacja jest prawdziwa to z takiego małego gnoja już nic dobrego nie wyrośnie, tutaj najlepszym wyjściem jest utylizacja i przerobienie na karmę dla zwierząt.

sidian napisał/a:
Dodaj mi tylko, w którym miejscu powiedziałem, że bezstresowe wychowanie jest ok, to może ta twoja przemowa nabierze jakiegoś sensu, bo na razie... no cóż.
Nigdzie nie jest to napisane - sugeruje to charakter twojej wcześniejszej wypowiedzi do której się odniosłeś. Ja tylko napisałem o powrocie paska do łask a ty już para z uszu, latające żelazka i kable od prodiża.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie