Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla tego lepiej zostać w piwnicy🙂 wóda, szlugi, narkotyki, wszystko ci dostarczą. 🙂
I wąchać kupę, którą robisz koło laptopa.
I wąchać kupę, którą robisz koło laptopa.
Kupę robi się do butli, jak tirowcy.
Ale do szklanej po śmietanie, jak kidyś byly ( wiekszy otwór) czy "czelendżowo", czyli po np. Fancie? 😄
Rozkłada się reklamówkę na siedzenie, włącza tempomat, lewa noga na podłokietnik drzwi i wali się. Podobno w DAFach najwygodniejszy manewr.
Rozkłada się reklamówkę na siedzenie, włącza tempomat, lewa noga na podłokietnik drzwi i wali się. Podobno w DAFach najwygodniejszy manewr.
W sensie że inne manewry w dafach są mniej wygodne niż sranie?

W sensie że inne manewry w dafach są mniej wygodne niż sranie?
Chodzi o to że daf najwygodniejszy do srania. Nogi się umiejscawia tam gdzie zaznaczone miejsca, trzyma się kierownicy i się wali

Chodzi o to że daf najwygodniejszy do srania. Nogi się umiejscawia tam gdzie zaznaczone miejsca, trzyma się kierownicy i się wali
Czyli wiesz z własnego doświadczenia. Gratulujemy.
Czyli wiesz z własnego doświadczenia. Gratulujemy.
Nie jeździłem nigdy na TIRach ale znam opowieści parkingowe 😀
Dzięki za informacje z których za c🤬j nigdy nie skorzystam. 🙂
Tylko tak gadasz , ale juk już zwieracze będą słabo trzymać za parę lat , to przypomni ci sie bitloszczochu ta wspaniała porada .
Przyszłości nie przewidze. Ale nie za bardzo widzę się w butloszczochu ( to określenie dla tira tak?)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie