📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:15
pietras_ja napisał/a:
kopał groby :p i być może na starym miejscu kopał nowyCzy on się właśnie przyznał. że plądrował groby?
@up
Jesteś pewny, że w tych zawiniątkach nie ma płodów? Że jest to czysto symboliczne?
Jesteś pewny, że w tych zawiniątkach nie ma płodów? Że jest to czysto symboliczne?
Nie chciałbym martwić znalazcy, ale wpier##olił się w nieprzyjemną historię. Nie ma rady na to.Otworzyłeś - twoja wina.
Musisz jakoś przeczekać...
Musisz jakoś przeczekać...
@kondzio696969
typ pracuje w komunalce jako koleś od kopania grobów, kopali miejsce pod nowy i znalazł skrzynke
@void
racja, może tak być, nie przewidzisz co się babie we łbie pomiesza. Moja kuzynka po poronieniu przez 2 miesiące ubierała lalkę w dziecięce ubranka, nosiła jak dziecko itp., potem mąż ją wysłał do psychiatry i laska kolejne 4 miesiące przesiedziała w ośrodku terapii.
typ pracuje w komunalce jako koleś od kopania grobów, kopali miejsce pod nowy i znalazł skrzynke
@void
racja, może tak być, nie przewidzisz co się babie we łbie pomiesza. Moja kuzynka po poronieniu przez 2 miesiące ubierała lalkę w dziecięce ubranka, nosiła jak dziecko itp., potem mąż ją wysłał do psychiatry i laska kolejne 4 miesiące przesiedziała w ośrodku terapii.
Blezzer napisał/a:
@kondzio696969
No to chyba że tak, zwracam honor autorowi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie