👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie powinieneś był tego otwierać... teraz już nic Cię nie uratuje...

cholonek napisał/a:
Nie powinieneś był tego otwierać... teraz już nic Cię nie uratuje...
@Mocar18

Mocar18 napisał/a:
Kopałem groby i coś takiego znalazłem kto powie co to :d
Płody, płody, płody...

Zakop to i więcej się nie baw...
A pudełko odstaw na miejsce.
A pudełko odstaw na miejsce.
sekrecik, kiedyś się zakopywało , ale to z 1/10 ludzi tu wie co to było
otworzył to zawiniątka czy wymiękł ?
otworzył to zawiniątka czy wymiękł ?
Skrzynka na Dybuka. Bardzo niebezpieczny demon, niszczący ciebie i twoich bliskich. Zwróć uwagę, czy nie "polubiły" cię ćmy i nie zajadasz się w nocy tym, co znajdziesz w lodówce.
A tak naprawdę to jakieś gówno. Spal to i umyj ręce.
A tak naprawdę to jakieś gówno. Spal to i umyj ręce.
pisałem że jakiś koleś na fb
nie musicie pisać że mam to wyrzucić, bo tego nie mam
po prostu wstawiłem zdj z ciekawości. Już się śmiali tam żeby dał znać jak będzie chodził po suficie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie