Momentami ma niemal identyczny głos jak pani poniżej:
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwiNie chcę obrazić osobę wrzucającą ten materiał czy ludzi którym sie tego rodzaju wywody podobają (w sumie to respekt, że wytrzymaliście jej głos przez ponad dwie minuty), ale łapanie "lajków" i "subów" na youtubie za pokazywanie jakim jest się nie-mainstreamowym gościem i jechanie po tej kolorowej vlogerskiej hołocie, jest równie c🤬jowe, jak to co oni wyczyniają na swoich kanałach.
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
K🤬a co za irytujący głos (przerobiony prze syntezator). W sumie to niech wyp🤬ala do świniarni, bo już mam dość filmików o tym jak społeczność youtuba jest c🤬jowa, że obciągną byś dał im suba i ogólnie, że jest tam biednie i głupio.
Nie chcę obrazić osobę wrzucającą ten materiał czy ludzi którym sie tego rodzaju wywody podobają (w sumie to respekt, że wytrzymaliście jej głos przez ponad dwie minuty), ale łapanie "lajków" i "subów" na youtubie za pokazywanie jakim jest się nie-mainstreamowym gościem i jechanie po tej kolorowej vlogerskiej hołocie, jest równie c🤬jowe, jak to co oni wyczyniają na swoich kanałach.
jak widać nie zrozumiałeś przesłania
mam mieszane uczucia w takich filmikach.
Zastrzelić, czy wyr🤬ać. A że to sadol to myślę że można by zrobić i jedno i drugie.
W dowolnej kolejności
podpis użytkownika
facebook.com/odlewadoprawa/?fref=ts
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.

jak widać nie zrozumiałeś przesłania
Jak widać nie wiesz czym jest przesłanie, bo takowe w tym materiale nie występuje. Nie dorabiaj do formy treści, bo szkoda czasu (choć właściwie to nie szkoda, bo za parę lat ta dziewczynka może wyrosnąć na całkiem niezłą kobitkę).
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!

j🤬 Vlogi!!! gdzie są Blogi?!
dziękuje życzę porażenia mózgowego poprzez p🤬lnięcie prądem wszystkich vlog-c🤬lów kocham was ;* pa.
podpis użytkownika
Fortes soli, fortiores una.