Urośnie nowe pokolenie sadoli XDD
tak wyglada szkola prowadzona przez lewackie k***iska ha tfuu j***na locha
P.S. Gdyby mi synek powiedział o czymś takim - a mówi mi o wszystkim co się dzieje w przedszkolu - o kurrr... wszystkie media miałyby temat na dwa dni. A prokuratorzy pchaliby się drzwiami i oknami.
Zależnie od tego czy to przedszkole prywatne czy publiczne - poszedłbyś do "odpowiednich" mediów i tylko one by pie**oliły, polaryzacja jest dość wyraźna. Skoro o tym nie wiesz - wniosek nasuwa się sam.
Czy twój umysł na poziomie dziesięciolatka (masz tyle? ) jest w stanie chwilkę wyłączyć wbudowane stereotypy, i zdać sobie sprawę że to nie kwestia lewactwa, prawactwa czy innego k🤬actwa, tylko ogólnego zj🤬ia umysłowego, zbliżonego prawdopodobnie do twojego? Odróżniasz wrodzony debilizm od nabytych przekonań ideologicznych?
A nie, przepraszam, chyba za trudne słowa. I tak pewnie nie zrozumiesz. Zapewne też za chwilę w komentarzach emocjonalnie się wypróżnisz...
P.S. Gdyby mi synek powiedział o czymś takim - a mówi mi o wszystkim co się dzieje w przedszkolu - o kurrr... wszystkie media miałyby temat na dwa dni. A prokuratorzy pchaliby się drzwiami i oknami.
Hmm... Może czegoś nie rozumiem, może jest k🤬a czwarta rano piątkowego wieczoru, może mam za słabe głośniczki w monitorze i nie słyszę... Ale czy jest w tym materiale coś dzielącego na lewo i prawo, biało i czarno, zachodnio-wschodnio? Jakkolwiek? Nie widzę, nie słyszę. Więc gdzie ta polaryzacja? Jaki ma mi się nasunąć wniosek? Chyba tylko taki, że większość ludzi dopowiada sobie dużo rzeczy. Szczególnie po TanichNarkotykach
O ile z prokuraturą na szczęście nie mam do czynienia, o tyle z mediami TV całkiem sporo. Zawodowo, z większością głównych stacji. Stąd wiem, że mając dobre materiały, redaktorzy Interwencji, Alarmu, Uwagi napieprzaliby się o takie akcje - kto pierwszy ten lepszy.
Czy twój umysł na poziomie dziesięciolatka (masz tyle? ) jest w stanie chwilkę wyłączyć wbudowane stereotypy, i zdać sobie sprawę że to nie kwestia lewactwa, prawactwa czy innego k🤬actwa, tylko ogólnego zj🤬ia umysłowego, zbliżonego prawdopodobnie do twojego? Odróżniasz wrodzony debilizm od nabytych przekonań ideologicznych?
A nie, przepraszam, chyba za trudne słowa. I tak pewnie nie zrozumiesz. Zapewne też za chwilę w komentarzach emocjonalnie się wypróżnisz...
podpis użytkownika
Juuuupi Hard baszu Haszu