Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Avatar
mateusos 2015-10-12, 16:05 59
K🤬a koles gotujacy w pokoju.
Zgłoś
Avatar
Ostrovsky 2015-10-12, 16:12
@UP wegetarianin ?
Zgłoś
Avatar
wilkoala 2015-10-12, 16:41 2
Beed Jerky jest zajebiste, robię je co tydzień.
Świetna sprawa.
Zgłoś
Avatar
Cyrk 2015-10-12, 16:43 1
@mateusos - kucharz pacyfista?

A tak swoją droga koleś jest w stylu Makłowicza. C🤬jowo pichci, ale gadane jest...
Zgłoś
Avatar
Bejker 2015-10-12, 18:10 16
Ale on mi trochę konona przypomina
Zgłoś
Avatar
M................r 2015-10-12, 19:18 2
A j🤬y jaki ma sprzęcior.
Zgłoś
Avatar
J................C 2015-10-12, 19:49 4
"Wołowinę wkładamy na przysłowiowe pół godziny do zamrażalnika" Jakie jest przysłowie z wkładaniem mięsa do lodówki? Pytanie za 100pkt.
Zgłoś
Avatar
michaelangelo666 2015-10-12, 20:12 5
JerzykREC napisał/a:

"Wołowinę wkładamy na przysłowiowe pół godziny do zamrażalnika" Jakie jest przysłowie z wkładaniem mięsa do lodówki? Pytanie za 100pkt.



Jest przysłowie, że jak ktoś ma mało żarcia w lodówce, to mu się niedługo w niej pingwin zalęgnie . Pingwin=zwierze, zwierze=mięso, które jest w lodówce. Bang! Szach mat ateisto
Zgłoś
Avatar
porzuk 2015-10-12, 20:48 3
podobny do kononowicza
Zgłoś
Avatar
jbone 2015-10-12, 21:46
@up to jego syn deklu.
Zgłoś
Avatar
Kevq 2015-10-12, 21:49 1
Dobre, robie czasem sobie, pierw w manyracie a potem suszenie w piekarniku... tylko ze jak zrobie kilogram to czasem na drugi dzien juz nie ma : )
Zgłoś
Avatar
dj_deez 2015-10-13, 0:44
@Cyrk, co Ty tam p🤬lisz o Makłowiczu?
Zgłoś
Avatar
BrunerOvned 2015-10-13, 1:44 6
Można z tego zrobić po ususzeniu wyk🤬istą zbroję łuskową, odporną na ciapaków i imigrantów

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Avatar
Ostrovsky 2015-10-13, 3:27 3
@UP wieprzowina by musiała być
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie