Dziś w godzinach rannych w starym browarze byłem świadkiem takiej oto akcji:
Dziewczyna i chłopak z WOŚP zaczepiają jakiegoś dziadka, gadka-szmatka i kasa wyciągnięta na dzieci (czy tam na emerytów), ładne podziękowania od młodzieży. Laska wyciąga rękę, żeby przykleić na lewą pierś darczyńcy czerwone serduszko, on jednak łapie je w połowie drogi i przykleja sobie na krocze mówiąc:
-No dziołcha, w tym wieku już powinnaś wiedzieć, że mężczyźni tu mają serce.
Po czym radośnie odchodzi. Mina dziewczyny bezcenna.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-13, 22:41
konto usunięte
2013-01-13, 22:46
Twoja historia to ściema! Poznaniak nie wrzuciłby pieniędzy z własnej woli do żadnej z puszek WOŚP
dziadek mudżyn urwał w jego pole bo miotneło nim jak szatanem, motorniczy oczywiście tez bil brawo
gimbaza dawac piwo
konto usunięte
2013-01-13, 22:56
wolał bym mieć takiego dziadka niż takiego co siedzi w fotelu i narzeka na wszystko. Zawsze to jakiś optymizm do życia wprowadzi:)
konto usunięte
2013-01-13, 22:58
@Magik2501 Masz racje przepraszam. Ale dziadek urwał...
konto usunięte
2013-01-13, 23:01
konto usunięte
2013-01-13, 23:09
a na brudstoku znow przycpaja
konto usunięte
2013-01-13, 23:11
A gdzie kierowca autobusu?
konto usunięte
2013-01-14, 0:00
piwo bo stary browar!
Orkiestra skończyła się na Kill'em all, później to komercja.
konto usunięte
2013-01-14, 1:32
"oczekując na nadchodzące cysterny piwa od gimbazy" to mi się spodobało