👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
- Tu kierowca karetki ... wyślijcie do tego zawałowca drugą karetkę, my tu mamy cięższy przypadek
- A co, jakiś wypadek po drodze, macie rannych, zabitych?
- Nie, idiotę za kółkiem na jednokierunkowej
- A co, jakiś wypadek po drodze, macie rannych, zabitych?
- Nie, idiotę za kółkiem na jednokierunkowej

ֺ napisał/a:
Nie poznaję fyrtla.
Gdzieś tam znalezione:
Cytat:
Poznań, ul. Stolarska - droga prowadząca do szpitala wojskowego.
Zaspokojony?

Kоniu,
jejku, masz cierpliwość. :*
Jeśli o ulicę chodzi to tak.

Kоniu napisał/a:
Zaspokojony?
Jeśli o ulicę chodzi to tak.

Jacy uśmiechnięci,
mimo najszerszych chęci,
pewnie nie zdążyli,
tlen mu odłączyli,
jest nowa skóra,
zimna już temperatura,
świeży klient dla kostuchy,
można kupić nowe ciuchy.
mimo najszerszych chęci,
pewnie nie zdążyli,
tlen mu odłączyli,
jest nowa skóra,
zimna już temperatura,
świeży klient dla kostuchy,
można kupić nowe ciuchy.

@ticorr
P do transportu? od kiedy? T jest do transportu. P-podstawowa, czyli dwóch ratowników+kierowca. S-specjalistyczna- lekarz, ratownik, kierowca. P nawet do wypadków może jeździć.
P do transportu? od kiedy? T jest do transportu. P-podstawowa, czyli dwóch ratowników+kierowca. S-specjalistyczna- lekarz, ratownik, kierowca. P nawet do wypadków może jeździć.

jak dla mnie to kierowca karetki wcale lepszy nie jest, przy odrobinie umiejetnosci i moze zlozeniu lusterek zmiescilby sie, ale widac dobrze ze tak naprawde mu sie nie spieszy,
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie