

Piękne, szkoda tylko, że na takiej strukturze laser zapewne kijowo łapie.

To jest zajebiste! Jak mój szczur zdechnie też takie zrobię
Kurde, miałem kiedyś szczura, to jak głupi go pochowałem jak mi zdechł. A mógł mi towarzyszyć do teraz.
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
podpis użytkownika
Little children, near and far,Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.


@up & up
byście się porzygali przy pierwszej kropelce krwi, po pierwszym cięciu, nożykiem z szuflady kuchennej waszej mamy
Pozdrowienia!
byście się porzygali przy pierwszej kropelce krwi, po pierwszym cięciu, nożykiem z szuflady kuchennej waszej mamy

Pozdrowienia!
wcale nie jst tak latwo dobrze wyprawic skore, ja maske chcialem zrobic ze swinskiego lba i odpuscilem jak poczytalem na forach lowieckich co zrobic
bierzesz ostry nóż i ściągasz powolutku... Później tylko spreparowanie tej skóry tak żeby nie j🤬a jest problemem

podpis użytkownika
cycki! <3
@styrbjorn
Nie martw się, na tych forach oni zazwyczaj piszą takie farmazony, że żal czytać, a jeszcze gorzej brać to na poważnie. Tak samo jak wyrób łuku - na forach od razu każą przez p🤬dyliard lat sezonować drewno, skakać cały wolny czas dookoła badyla a jak się połamie zacząć wszystko od początku. A tak naprawdę możesz nawet położyć kijek na kaloryferze na parę dni i naprawdę będzie się nadawał. Ba, często nawet się lepiej zachowuje niż sezonowany, tylko dość szybko następuje podążanie za cięciwą (kilka miechów). Co do skórkowania, natnij tak, jak ci się będzie wydawało że będzie spoko i staraj się poświęcić trochę więcej czasu oraz być delikatnym. Na sto procent ci się uda.
Nie martw się, na tych forach oni zazwyczaj piszą takie farmazony, że żal czytać, a jeszcze gorzej brać to na poważnie. Tak samo jak wyrób łuku - na forach od razu każą przez p🤬dyliard lat sezonować drewno, skakać cały wolny czas dookoła badyla a jak się połamie zacząć wszystko od początku. A tak naprawdę możesz nawet położyć kijek na kaloryferze na parę dni i naprawdę będzie się nadawał. Ba, często nawet się lepiej zachowuje niż sezonowany, tylko dość szybko następuje podążanie za cięciwą (kilka miechów). Co do skórkowania, natnij tak, jak ci się będzie wydawało że będzie spoko i staraj się poświęcić trochę więcej czasu oraz być delikatnym. Na sto procent ci się uda.