Jak już poczyścimy solidnie kibel tą oto szczotką:
...producent daje nam jeszcze jedną możliwość, co z nią zrobić.
Smacznego!
ps. Pierwszy temat, ale nie robię z tego święta, jak się nie spodoba to po prostu niech to administracja wyp🤬oli.
Źródło własne.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
rano siedząc na kiblu zauważyłem, że mam taka samą
Konto usunięte
2012-10-10, 10:34
tym aparatem to chyba bolesław chrobry robił sobie fotki na fejsa
Wielki mi rzeczy. Wszystko się zgadza. No chyba, że ktoś tu się nie domyślił, że chodzi o żywność przetworzoną...
rockface123 napisał/a:
tym aparatem to chyba bolesław chrobry robił sobie fotki na fejsa
Nie, ja cykałem patefonem, on Szczerbcem. Miał wtedy lepszą ostrość na fotach.
podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Konto usunięte
2012-10-10, 11:42
"...produkt przeznaczony do kontaktu z żywnością..." wyprodukowane w Chinach, nie dziwne tam używają takich do uspokajania psów w kuchniach restauracyjnych
p.s
wypas lustrzanka, focus pierwsza klasa ! i ten ekeft blura lepszy niż po kilku browarach
@ Damiiiiaaaan: Jedyne fotogówno jakie miałem pod ręką

Zintegrowane z jakimś telefonem komórkowym czy czymśtam
podpis użytkownika
Konto usunięte
2012-10-10, 12:08
można zamieszać zupkę
Konto usunięte
2012-10-10, 12:31
Obczajcie lepiej na czym sie kebaby kręcą

Smacznego:P
Po prostu proces technologiczny i materiały użyte mogą być zgodne z wymogami żywieniówki, więc prod. sobie taką bzdure umieścił.
Big Deal.
HAL-9000 napisał/a:
Po prostu proces technologiczny i materiały użyte mogą być zgodne z wymogami żywieniówki, więc prod. sobie taką bzdure umieścił.
Big Deal.
Nie na każdej betoniarce napiszą Ci, że jest całkiem znośnym mieszalnikiem pasz
podpis użytkownika
Fajne odbicie w "gałce". Mogłeś pomachać jeszcze.
Roszp napisał/a:
Fajne odbicie w "gałce". Mogłeś pomachać jeszcze.
Z racji tego, że w rękach miałem telefon - to mogłem to zrobić tylko k🤬sem. Niestety miałem spodnie, nie było by widać.
podpis użytkownika
ququ
2012-10-10, 19:13
ja myślałem, że chodzi o dildo dla panienek
Konto usunięte
2012-10-10, 19:22
Fajnie ze odwrociles kiblo-szczotke i to cale szambo, woda+gowna+szczyny ci sie wylalo na rece... Trzecie zdjecie znajde moze gdzies na hardzie w dziale fekalia.