Jak już poczyścimy solidnie kibel tą oto szczotką:
...producent daje nam jeszcze jedną możliwość, co z nią zrobić.
Smacznego!
ps. Pierwszy temat, ale nie robię z tego święta, jak się nie spodoba to po prostu niech to administracja wyp🤬oli.
Źródło własne.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rano siedząc na kiblu zauważyłem, że mam taka samą
konto usunięte
2012-10-10, 10:34
tym aparatem to chyba bolesław chrobry robił sobie fotki na fejsa
Wielki mi rzeczy. Wszystko się zgadza. No chyba, że ktoś tu się nie domyślił, że chodzi o żywność przetworzoną...
konto usunięte
2012-10-10, 11:42
"...produkt przeznaczony do kontaktu z żywnością..." wyprodukowane w Chinach, nie dziwne tam używają takich do uspokajania psów w kuchniach restauracyjnych
p.s
wypas lustrzanka, focus pierwsza klasa ! i ten ekeft blura lepszy niż po kilku browarach
@ Damiiiiaaaan: Jedyne fotogówno jakie miałem pod ręką

Zintegrowane z jakimś telefonem komórkowym czy czymśtam
konto usunięte
2012-10-10, 12:08
można zamieszać zupkę
konto usunięte
2012-10-10, 12:31
Obczajcie lepiej na czym sie kebaby kręcą

Smacznego:P
Po prostu proces technologiczny i materiały użyte mogą być zgodne z wymogami żywieniówki, więc prod. sobie taką bzdure umieścił.
Big Deal.
HAL-9000 napisał/a:
Po prostu proces technologiczny i materiały użyte mogą być zgodne z wymogami żywieniówki, więc prod. sobie taką bzdure umieścił.
Big Deal.
Nie na każdej betoniarce napiszą Ci, że jest całkiem znośnym mieszalnikiem pasz
Fajne odbicie w "gałce". Mogłeś pomachać jeszcze.
ququ
2012-10-10, 19:13
ja myślałem, że chodzi o dildo dla panienek
konto usunięte
2012-10-10, 19:22
Fajnie ze odwrociles kiblo-szczotke i to cale szambo, woda+gowna+szczyny ci sie wylalo na rece... Trzecie zdjecie znajde moze gdzies na hardzie w dziale fekalia.