Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sadystyczna szczotka do klopa
Machol • 2012-10-10, 1:01
Jak już poczyścimy solidnie kibel tą oto szczotką:

...producent daje nam jeszcze jedną możliwość, co z nią zrobić.

Smacznego!

ps. Pierwszy temat, ale nie robię z tego święta, jak się nie spodoba to po prostu niech to administracja wyp🤬oli.
Źródło własne.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
magixs 2012-10-10, 10:12
rano siedząc na kiblu zauważyłem, że mam taka samą
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-10, 10:34 43
tym aparatem to chyba bolesław chrobry robił sobie fotki na fejsa
Zgłoś
~Sunday 2012-10-10, 11:06 6
Wielki mi rzeczy. Wszystko się zgadza. No chyba, że ktoś tu się nie domyślił, że chodzi o żywność przetworzoną...
Zgłoś
Machol 2012-10-10, 11:17 5
rockface123 napisał/a:

tym aparatem to chyba bolesław chrobry robił sobie fotki na fejsa

Nie, ja cykałem patefonem, on Szczerbcem. Miał wtedy lepszą ostrość na fotach.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-10, 11:42 2
"...produkt przeznaczony do kontaktu z żywnością..." wyprodukowane w Chinach, nie dziwne tam używają takich do uspokajania psów w kuchniach restauracyjnych

p.s
wypas lustrzanka, focus pierwsza klasa ! i ten ekeft blura lepszy niż po kilku browarach
Zgłoś
Machol 2012-10-10, 12:01
@ Damiiiiaaaan: Jedyne fotogówno jakie miałem pod ręką Zintegrowane z jakimś telefonem komórkowym czy czymśtam

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-10, 12:08
można zamieszać zupkę
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-10, 12:31 4
Obczajcie lepiej na czym sie kebaby kręcą Smacznego:P
Zgłoś
HAL-9000 2012-10-10, 14:51
Po prostu proces technologiczny i materiały użyte mogą być zgodne z wymogami żywieniówki, więc prod. sobie taką bzdure umieścił.

Big Deal.
Zgłoś
Machol 2012-10-10, 16:23
HAL-9000 napisał/a:

Po prostu proces technologiczny i materiały użyte mogą być zgodne z wymogami żywieniówki, więc prod. sobie taką bzdure umieścił.

Big Deal.

Nie na każdej betoniarce napiszą Ci, że jest całkiem znośnym mieszalnikiem pasz

podpis użytkownika

Zgłoś
Roszp 2012-10-10, 16:33 1
Fajne odbicie w "gałce". Mogłeś pomachać jeszcze.
Zgłoś
Machol 2012-10-10, 17:48 1
Roszp napisał/a:

Fajne odbicie w "gałce". Mogłeś pomachać jeszcze.

Z racji tego, że w rękach miałem telefon - to mogłem to zrobić tylko k🤬sem. Niestety miałem spodnie, nie było by widać.

podpis użytkownika

Zgłoś
ququ 2012-10-10, 19:13 2
ja myślałem, że chodzi o dildo dla panienek
Zgłoś
Konto usunięte 2012-10-10, 19:22 3
Fajnie ze odwrociles kiblo-szczotke i to cale szambo, woda+gowna+szczyny ci sie wylalo na rece... Trzecie zdjecie znajde moze gdzies na hardzie w dziale fekalia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie