👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Adalbert napisał/a:
Ja tam widzę "ZmielonaBurka". Przypadek? Nie sądzę...
Łał, umiesz czytać.

@sunr1se dzisiejsze doktryny projektowania gier nie uwzględniają już bossów, bo większość gier albo próbuje naśladować rzeczywistość, a 8-metrowy koleś z KM to jednak nie to, albo robią bossów, którzy nie są oderwani od rzeczywistości.
Świat się zmienia, gry się zmieniają...
Świat się zmienia, gry się zmieniają...
Ale Painkiller nie jest taką nową zaś grą. Pozatym gra nastawiona była na czystą metalową rozwałkę w stylu starego dobrego quake'a czy dooma z elementami gotyckimi. Wyszła z tego zajebista sieczka \m/ I stworzyli ją polacy. Już nie musimy się wstydzić naszego rodzimego rynku growego

Zmielono Burka choć wściekły był JAK Infi. Kewl, to jest stare, sama to znalazłam, grając w tę grę parę lat temu. Odkryłeś Amerykę, brawo.
@up
Pierwszy raz widzę kobietę, która grała w Painkillera
Może jeszcze w Resident Evil grałaś?
Pierwszy raz widzę kobietę, która grała w Painkillera

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie