📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Jakby waliła konia za tymi drzwiami to można by ją zakwalifikować do "Sadystycznych dzieci"
znałem takiego łba co palić zaczął i pić około 1 klasy szkoły podstawowej - nie wiem czy to ma związek ale koleś prawie wcale nie rósł, ciało miał do późniejszego wieku czyli około 15-17 lat (nadal w podstawówce tylko, że już w klasie specjalnej) podobne do tego jakie miał w wieku podstawówki wczesnej, tylko twarz to już jak u Zombie wyglądała, później koleś ćpać zaczął - dropsy to na 100% brał, podobno były też strzykawki - ostatecznie padł na marskość wątroby. koniec końców piwo za post bo mam odniesienie do śmiesznej sytuacji z życia

Ostatnio siedzę z kumplem pod blokiem na ławeczce, przejeżdżają na rowerach młodziki (na oko 12, 11 lat) i zaczyna się między nimi dialog:
A: Ty... Twoja stara wie, że jarasz, nie?!
B: Nooo....
A: Ale już nie jarasz?
B: Nieee....
A: Ja jarałem, ale przestałem.
Co z tym światem się dzieje, że takie rzeczy się dzieją. Gdzie byli rodzice?! Panie premierze, jak żyć?!
A: Ty... Twoja stara wie, że jarasz, nie?!
B: Nooo....
A: Ale już nie jarasz?
B: Nieee....
A: Ja jarałem, ale przestałem.
Co z tym światem się dzieje, że takie rzeczy się dzieją. Gdzie byli rodzice?! Panie premierze, jak żyć?!

Wielkie mesyje. Wszyscy zaczynaliście palić z dniem osiemnastki, to oczywiste.

Pamietam jak pewnego czasu ide z kumplem pomiedzy blokowiskami a tam ojciec z wasami za raczke trzyma synka 130cm czapka legii i szlug w łapie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie