👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Heh, nie ma to jak WoG, gdybym nie zagrał nie uwierzyłbym, że Heroes III można jeszcze jakoś ulepszyć
. Ale jakoś nie mogę zrozumieć, co ludzi kręci w tych małych mapkach, ja zawsze na XL, najlepiej jeszcze jak ośmiu graczy
. No ale co kto lubi.
@down
To jest WOG, pewnie mapa stworzona przez gracza, który na start dał po prostu dużo kasy.

@down
To jest WOG, pewnie mapa stworzona przez gracza, który na start dał po prostu dużo kasy.

Jedna wielka ściema ponieważ jest to wersja angielska gry zatem komunikaty jak ten powinny też być po angielsku, chyba że samemu się edytuje mapę i się wpisuje tam takie suchary... zaraz zaraz no tak BongMan

Intuicyjnie kliknąłem na tego "ptaszka" co by zniknęło okienko i chciałem grać

Cytat:
chyba że samemu się edytuje mapę
i wszystko jasne
a tak w ogóle szkoda, że nie można zwiększyć poziomu trudności CPU w WoGu :/

support3 napisał/a:
Jedna wielka ściema ponieważ jest to wersja angielska gry zatem komunikaty jak ten powinny też być po angielsku, chyba że samemu się edytuje mapę i się wpisuje tam takie suchary... zaraz zaraz no tak BongMan
Przecież mapę można ściągnąć z netu. Jeśli zrobił ją Polak, to tego typu wiadomości będą po polsku.
Ja raz spróbowałem WOG i jakoś mi się nie spodobał. Może jeszcze raz spróbuję? :O
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie