Dziewczynka z autyzmem nauczyła się obsługi Word
angielski na podstawie inżyniera języka angielskiego wymagany
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
"angielski na podstawie inżyniera języka angielskiego wymagany"
Panie Analny Katar, przeczytaj coś Pan napisał i przeredaguj to w taki sposób, żeby normalny użytkownik języka polskiego był w stanie to zrozumieć.
konto usunięte
2012-08-11, 23:46
Autystycy mnie fascynują. Kiedyś się muszę wybrać na studia...
konto usunięte
2012-08-11, 23:48
Niesamowite. Dawno nie było tu tak dobrego materiału w kategorii, nazwijmy to, wiedzy o świecie - moim zdaniem rzecz jasna.
Szatahuana napisał/a:
Autystycy mnie fascynują. Kiedyś się muszę wybrać na studia...
Patrząc na Twój wiek, radziłbym nie zwlekać z tą decyzją zbyt długo...
Mam niepełnosprawnego brata. Gdyby on tak potrafił. Ciężko było i niestety nie udało się powstrzymać łez.
Piwo!
konto usunięte
2012-08-12, 1:18
Jezu jakie ona dźwięki wydaje O.o Jakbym miał mieszkać z autystycznym dzieckiem to bym nie wyrobił ze strachu ;/
Wow, wreszcie zrozumiałem czym na prawdę jest autyzm. Mały szok - że tak powiem.
W ogóle wydaje mi się, że właśnie zmieniło się moje podejście do osób niepełnosprawnych (bądź upośledzonych).
konto usunięte
2012-08-12, 2:12
Gdyby szczerze wierzyła w Boga, to by jej pomógł!
No, chyba, że taka była jego wola.
Wkońcu jest miłosierny.
Zasługuje na główną.
Dobry materiał żeby każdy zobaczył czym jest autyzm.
paww
2012-08-12, 10:31
Rzadko kiedy zdarzają się tacy ludzie jak jej ojciec...
konto usunięte
2012-08-12, 15:43
Za dobry materiał piwo się należy... trzeba uświadamiać ludzi, że autyzm to jednak nie upośledzenie umysłu, a jedynie ciała. Coś jak pląsawica huntingtona
szer.Lucjan napisał/a:
Za dobry materiał piwo się należy... trzeba uświadamiać ludzi, że autyzm to jednak nie upośledzenie umysłu, a jedynie ciała. Coś jak pląsawica huntingtona
prędzej tourette, bo wcześniej się ujawnia i jest bardziej widoczny.
konto usunięte
2012-08-12, 18:22
Kurde szok. W podstawowce w mojej klasie bylo 2 chlopakow z autyzmem. teraz wiem ze dobrze rozumieli to co sie do nich mowilo. Cale szczescie to podstawowka i nikomu nie przyszlo nic glupiego do glowy