👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

co to ma z sadyzmem wspólnego?
[ Komentarz dodany przez: Conscribo: 2010-06-23, 18:10 ]
to, że masz 3 posty, nic nie wrzucasz, a jeszcze narzekasz.
[ Komentarz dodany przez: Conscribo: 2010-06-23, 18:10 ]
to, że masz 3 posty, nic nie wrzucasz, a jeszcze narzekasz.

~Cthulhu - a co ma nacjonalizm z White Power?
Dmowski był zwolennikiem kopania czarnych z glana?

Zeby dorwac takiego murzynka to trzeba miec sporo energi,a jeszcze go zkopac do nieprzytomnosci,chyba ze mudzyn w afryce nietrenowal biegow z lwami,lub maratonu po wode,wtedy moze miec problemy

jestem ciekaw czemu Niemcy
lubią czerwony a szczególnie czarny kolor

lubiegofry napisał/a:
jestem ciekaw czemu Niemcy
lubią czerwony a szczególnie czarny kolor
![]()
Bo maja takie kolory na fladze?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie