in b4 napinacze.
widzę, że teledysk robiła GIT Produkcja, za to postawię browara.
Wiem, Mieszko jest c🤬jowy i nieśmieszny
widzę, że teledysk robiła GIT Produkcja, za to postawię browara.
Wiem, Mieszko jest c🤬jowy i nieśmieszny

Gównoooooooooo!!! Kolo chciał zrobić coś kontrowersyjnego, ośmieszyć polskich ekh"celebrytów"( taki polski eminem), ale wyszła z tego tylko kupa
ej, zgadzam się z Wami, że utwór nie ma żadnych walorów artystycznych i też nie jestem fanem GO, które próbuje się wybić na tekstach, które i tak są przeciętne, ale liczy się teledysk! Jak słusznie zauważono z pod ręki Git Produkcji.
Btw. [*] Admirał Gwiezdnej Floty
Btw. [*] Admirał Gwiezdnej Floty
Co nie zmienia faktu, że teledysk jest dobry. Poza tym pocisk na "celebrytów" każdy jest dobry. Krzysiu z piłą w klacie wymiata

podpis użytkownika
Retaliate and devastate
Echelon napisał/a:
C🤬jowe, jak cały polski RAP/HH.
Jeżeli to wg ciebie jest HH albo tym bardziej RAP to jestes j🤬ym ciulem. Idz posluchaj sobie Verby albo Mroza j🤬y buraku.Co za debil

kabalero88 napisał/a:
Jeżeli to wg ciebie jest HH albo tym bardziej RAP to jestes j🤬ym ciulem. Idz posluchaj sobie Verby albo Mroza j🤬y buraku.Co za debil![]()
Nie wyrażaj się do mnie wieśniaku jak twoi znajomi do ciebie. I wyjmij tą słomę z butów.

ciekawe czy koledzy biją tego patałacha
podpis użytkownika
Bić, bić i jeszcze raz bić.
Echelon napisał/a:
Nie wyrażaj się do mnie wieśniaku jak twoi znajomi do ciebie. I wyjmij tą słomę z butów.
Wyjme slome i wloze ci w dupe.
A ty pusc sobie w domu Verbe i placz do poduszki.
tak, anty piwa mogłyby wypłoszyć dzieci neo i suchary... a za nadmiar anty piw powinien być ban

kabalero88 napisał/a:
Wyjme slome i wloze ci w dupe.
A ty pusc sobie w domu Verbe i placz do poduszki.
Sam se słuchaj swojego starego.