kwejk jest dla gimbazy a oni mogliby tego nie zrozumieć

podpis użytkownika
"Ludzie, którzy próbują uczynić ten świat gorszym, nie biorą sobie wolnego dnia."
Ja wiem o co chodzi, Wędkarz złowił rybkę i żona karze mu ją wypatroszyć, i co tu ma być śmiesznego ? Ja też nie lubię wypatraszać ryb, lepiej jest złowić

Oj, waszym dziewczynom zalecam umycie się (regularne) i wizytę u ginekologa, jeśli wy c🤬ki kojarzycie ze śledziami. Niedobrze.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.

rusofil napisał/a:
Oj, waszym dziewczynom zalecam umycie się (regularne) i wizytę u ginekologa, jeśli wy c🤬ki kojarzycie ze śledziami. Niedobrze.
Rusofil, w tobie jest coś takiego, że czego byś nie napisała, to tak wk🤬ia człowieka, że ja p🤬lę.

ja tam z c🤬ki mojej kobiety mógłbym w ogóle nie wychodzić, wspaniały smak i zapach, jeśli waszym smierdzą rybami to naprawdę jest coś nie tak. może potajemnie masturbują się ów rybami, śledziami czy czym wam tam jebie?
aaaa nie, zapomniałem, że to sadistic, prawiczki wiedzą to tylko z "debilizmów ogólnych i stereotypów".
aaaa nie, zapomniałem, że to sadistic, prawiczki wiedzą to tylko z "debilizmów ogólnych i stereotypów".
b3mol napisał/a:
A która brocha nie zalatuje śledziem prawiczku ?
Umyta ?

Dokładnie, radzę wasze panny, kozy, czy o czym/kim tam mówicie wysłać na porządne pranie tapicerki, lub po prostu na carchera, to wam przestanie lecieć rybą