Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sadyzm w pracy
cherry110 • 2013-07-21, 0:59
Jako że są wakacje i mam cztery miesiące przerwy między liceum a studiami postanowiłem się nie nudzić i poszedłem do pracy, do firmy robiącej ankiety telefoniczne dla pewnego dostawcy mediów. Chciałbym się z Wami podzielić dwoma rozmowami, które to przeprowadziłem z klientami.

- Dzień dobry, chciałem zapytać czy widziała pani pracę serwisu naprawiającego usterkę telefonu stacjonarnego?
- Nie widziałam, wie pan, ja jestem niewidoma.
- Aha, rozumiem, w takim razie nie przeszkadzam, życzę miłego dnia, do usłyszenia!
- Do widzenia.

- Dzień dobry, dzwonię w sprawie ostatniego uszkodzenia, które było ostatnio u pana naprawiane, czy widział pan pracę serwisu?
- Nie, nie mam czasu na ankiety, wie pan, idę na chemię teraz.
Myślę- poj🤬y, jest środek lipca a ten do szkoły chodzi, więc pytam.
- Na chemię? Chodzi pan w lipcu do szkoły?
- Nie, no wie pan... raka mam.

Jak się spodobało to będę wrzucał jeszcze jakieś ciekawe rozmowy, a jak się nie podoba to wywalić
Zgłoś
Fialek 2013-07-21, 1:12 18
Drugi rozj🤬 system
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-21, 1:37 29
Babka sama sobie pojechała, niewidoma a mówi "Do widzenia" i to przez telefon.
Zgłoś
djabeu 2013-07-21, 1:40 8
Fajnie, fajnie, ale mogą cie wyj🤬 z pracy za takie wrzucanie sobie tekstów z rozmów...

Też kiedyś pracowałem w call center i zadzwonił koleś, który awanturował się o 5 złotych, które zniknęło mu z konta (telefon na kartę)... esencją tego był fakt, że nazywał się Blumenstein

Każ🤬dy pracownik "ze słuchawki" ma taki smaczki Ja sie już nie przejmuje, bo to było tyle lat temu, że mogą mi skoczyć

Do usłyszenia!
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2013-07-21, 4:00
Zgon14, wielu niewidomych mówi "do widzenia" albo "do zobaczenia" - takie pożegnania przyjęły się i trudno oczekiwać, że będą mówić "do usłyszenia".

podpis użytkownika

Post mortem per rectum
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-21, 4:05 61
Ja słyszałem tylko o takim:

- Czy w pańskim gospodarstwie domowym mieszkają osoby w przedziale 19-49 lat?
- Nie mam gospodarstwa.
Zgłoś
Tajulek 2013-07-21, 12:18
Wrzucaj te rozmowy, a co tam

podpis użytkownika

Najwyżej wyjebię
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-21, 12:19
ja też jestem niewidomy jak ankieter pyta się mnie czy coś zobaczyłem/chce coś zobaczyć
Zgłoś
Fester 2013-07-21, 12:35
Mogłeś przy drugiej rozmowie życzyć mu smacznego. Ale ty nieuprzejmy :/
Zgłoś
demz 2013-07-21, 12:37
Z tą chemią to podejrzewam nawet techno-gimby się połapały o co gościowi chodzi.

podpis użytkownika

/Do or do not, there is no try./

- Yoda
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-21, 12:42
Widzieć "pracę serwisu" może tylko idiota pracujący w takiej firmie. Jaka to praca, molestować starych ludzi pytaniami z "kartki"?
Zgłoś
Devilyn 2013-07-21, 12:52
heheh za chemie piwo Ty kawalarzu Ty ;DD
Zgłoś
contowsky 2013-07-21, 14:06
jeszcze Cie nie wyj🤬i?

podpis użytkownika

Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-21, 14:11 2
Przypomniałeś mi historię kumpla, który pracował w telemarketingu(sprzedawał jakieś książki).
Wciskał coś kobiecie i ona w końcu:
-No wie pan, nie bardzo, ja jestem chora...
-O, to świetnie się składa. Choroba to czas, który można wykorzystać na nadrobienie książkowych zaległości.
-Ale ja jestem nieuleczalnie chora
Zgłoś
cherry110 2013-07-21, 14:37
Raczej nie wywalają za tego typu rozmowy, zdarza się, że gada się z jednym gościem i 15-20 min. bo musi się wyżalić ze swoich problemów i wtedy lecą są jeszcze lepsze teksty. Dla pracodawcy najważniejsze jest żeby ankieta została zakończona, i co tam, że zawiera 4 pytania i trwa jakieś 2-3 min., jak trafi się klient który potrafi płakać przez pół godziny, że mu internet nie działa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie