Chyba odrzuciło im kart ofiary i nie mieli dostepu do reparacji
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ja p🤬le zajebcie to czarne babsko
"Chyba odrzuciło im kart ofiary i nie mieli dostepu do reparacji"
? co?
W normalnym świecie 1 gość z AR15 przed wejściem rozwiązały problem.
kurde mogli tam rozlac jakiś olej przed sklepem , by sie wszyscy wybiegajacy tak fajnie wyjebywali

i scianka z kolcami jak w prince of persia
Myślę że nowy prezydent USA dostarczy nam więcej tego typu materiałów
P🤬lona murzynica ryczy bo inne małpy robią rozp🤬ol. Nie potrafiłbym mieszkać w USA w sąsiedztwie asfaltow bandytów
Sławomir1313 napisał/a:
rozp🤬ala mnie logika czarnych, op🤬lają sklepy, wiec te sie wynosza z ich dzelnic, wiec malpy jeszcze bardziej op🤬laja sklepy, a potem strakuja, ze sklepy nie chca miec siedzib w ich gettach.
Chciał byś pracować przy składowisku nieczystości plynnych ? Jako biały człowiek myslacy posiadajacy powyżej 80 %IQ nie wytrzymał bys w takim syfie. Kradzież to tylko pretekst do przeniesienia lokalu w mniej śmierdzące miejsca niz ich "getta" poza tym w gettach to umierali ludzie w Europie a oni tworzą grupy rodcze albo tabory. Amen
jjzz26 napisał/a:
Z jednym dzieciakiem się sierota siłuje a kilkunastu mu w międzyczasie sp🤬ala. XD
policjanty jeden z jednym, drugi z drugim dzieciakiem a tych rosłych co spokojnie mogli by na plantacjach pracować nawet nie dotykają.. skąd to znamy??
Mam nadzieje że niedługo wrócą dobre czasy gdzie policjant nie będzie musiał brudzić rąk tylko stanie w drzwiach i będzie po kolei strzelał w małpy bez zbędnego pitolenia ale najpierw odjebie tą nagrywającą małpiatke za jej sp🤬olony rechot.
jimi83 napisał/a:
Trump już zaczął wyłapywać nielegalnych imigrantów
robi dokładnie to, co eurozjeby powinny zrobić już 10 lat temu, w samolot i wypad do siebie!
Pięknie. Już myślałem że się nie doczekam.
Szkoda że nie starczyło dla wszystkich
J🤬e małpy chciałem nie być rasistą ale się nie da przez lata sami mnie do tego przekonali
Wg.mnie najpierw odstrzelić tą małpiatkę nagrywającą za odgłosy, później każdego wychodzącego ze sklepu po kulce centralnie między oczy, w końcu naboje nie są darmowe.
IQ tej co nagrywa to penie nawet do 70 nie dochodzi...