Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dzik5150 2025-01-25, 21:58
Małpy do odstrzału
Zgłoś
Adiczek 2025-01-26, 10:49
Dajcie tej policji broń
Zgłoś
kulawiec 2025-01-26, 22:49
Steven_Seagull napisał/a:

Ta co nagrywa, jak ujada. Specjalnie, by podkreślić, jak to biały zły człowiek znęcać się nad czarne dobre niewiniątko.

Skąd, był widok z innej kamery, po prostu brandzlowała się mikrofonem, bo ją kręcą takie sytuacje. To znana patostreamerka.
Zgłoś
A4boNla3hon3 2025-01-26, 23:27
Sławomir1313 napisał/a:

rozp🤬ala mnie logika czarnych, op🤬lają sklepy, wiec te sie wynosza z ich dzelnic, wiec malpy jeszcze bardziej op🤬laja sklepy, a potem strakuja, ze sklepy nie chca miec siedzib w ich gettach.

Nie łącz ze sobą pojęcia czarny i "logika".

Małpy to zwierzęta.

Potrafiące tylko biegać i skakać oraz kraść, niszczyć, zabijać, gw🤬cić dilować.

Świat bez smoluchów byłby lepszy.
Bez kozojebców również.
Zgłoś
relanium 2025-01-28, 21:00
Kto by nie chciał być raz na jakiś czas amerykańskim policjantem
Zgłoś
Pilot-latawca 2025-01-29, 23:02
@mocnymarcin5: Słuchaj no, urodziłem się w Łodzi, jestem Polakiem, a Ty chcesz żeby Hamerykańska milicja, moje miasto nimi zapełniła?🤣
Zgłoś