jakby ktoś napisał, że to oznacza ile kto siedzi lat też byście uwierzyli...
a strony typu "wiedza bezużyteczna" są tak rzetelne jak tvn.
a strony typu "wiedza bezużyteczna" są tak rzetelne jak tvn.
Nie zmienia to faktu, że noszenie spodni w ten sposób jebie pedałem.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

K🤬a nauczcie się trochę o tej kulturze a potem p🤬lcie głupoty i wierzcie w takie brednie
I potem się dziwić, że w tym kraju wygląda jak wygląda skoro ludzie łykną nawet największą brednie...

I potem się dziwić, że w tym kraju wygląda jak wygląda skoro ludzie łykną nawet największą brednie...
@lajtowy
Ta subkultura i tak nic nie wnosi, bo wzięła się od czarnych. Jak chcesz się bujać jak małpa to spieprzaj do lasu.
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Ta subkultura i tak nic nie wnosi, bo wzięła się od czarnych. Jak chcesz się bujać jak małpa to spieprzaj do lasu.
podpis użytkownika
Little children, near and far,Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
A właśnie, że gówno prawda. Jak pewnie zauważyliście idioci chodzący w takich spodniach mają też luźne bluzy etc. Wzięło się to od amerykańskich cz🤬chów - wolnych już potomków niewolników - którzy nie posiadali zbyt wiele i musieli dzielić się ciuchami. Noszenie ubrań po bracie, tacie, dziadku było normą (jak i teraz w "niebogatych" rodzinach, z których oczywiście nikt z was nie pochodzi) tyle, że nie przywiązywano uwagi do rozmiarówki.
Wierzcie sobie w co chcecie, ale jak lubicie łykać farmazony tworzone przez speców od zwyczajów godowych w więziennictwie to droga wolna.
Wierzcie sobie w co chcecie, ale jak lubicie łykać farmazony tworzone przez speców od zwyczajów godowych w więziennictwie to droga wolna.
podpis użytkownika
W jednym poście narzekam na coś, a w drugim to propaguje. Czyni mnie to osobą iście fałszywą, ale wolę określenie - 'cynik'.
A dla mnie rurki są najbardziej pedalskie jeżeli nosi je babochłop, bo żaden facet w rurkach nie chodzi.