Myślałem, że w końcu jej skoczy na klatę .
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zobaczył niezłą fokę to mu testosteron skoczył i próbuje zwrócić na siebie uwagę, a ona zreszczą też szuka adoratora.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Ale rozciągnięta ...jak guma w majtach

podpis użytkownika
Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
banerr napisał/a:
Chudą w pasie
dobrze pcha się.
kiedyś jak wyjdziesz zza kompa może zar🤬asz, a na razie możesz tylko rzucać dziecięcymi tekstami
Musiałem obejrzeć drugi raz żeby zobaczyć że tam jakiś typek odp🤬la manianę.
K🤬a czekalem na jakiegos karla na kucyku lub czegos rownie pop🤬lonego... zawiodlem sie

Przy kopniakach ma całą górę odsłoniętą - taki ekspert.
A laseczka na pierwszym (drugim?) planie 10/10.
A laseczka na pierwszym (drugim?) planie 10/10.
Apropo atencyjnych pajaców na siłowni. Sytuacja miała miejsce miesiąc temu w Łodzi na FitFabric.
Ćwiczę sobie kulturalnie, macham bicepsa na sztandze, jakiś ziomek przede mną robi przysiady , a z boku jakiś sterydziarz w łapie ok 50cm zaczyna robić kurła sprinty po korytarzu gdzie ludzie chodzą (prawie by do jakiegoś typa wrąbał), ja z ziomkiem patrzymy na typa, potem na siebie i zaczynamy się śmiać. Jeżeli to czytasz serdecznie pozdrawiam.
Ćwiczę sobie kulturalnie, macham bicepsa na sztandze, jakiś ziomek przede mną robi przysiady , a z boku jakiś sterydziarz w łapie ok 50cm zaczyna robić kurła sprinty po korytarzu gdzie ludzie chodzą (prawie by do jakiegoś typa wrąbał), ja z ziomkiem patrzymy na typa, potem na siebie i zaczynamy się śmiać. Jeżeli to czytasz serdecznie pozdrawiam.