👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zobaczył niezłą fokę to mu testosteron skoczył i próbuje zwrócić na siebie uwagę, a ona zreszczą też szuka adoratora.
banerr napisał/a:
Chudą w pasie
dobrze pcha się.
kiedyś jak wyjdziesz zza kompa może zar🤬asz, a na razie możesz tylko rzucać dziecięcymi tekstami
Przy kopniakach ma całą górę odsłoniętą - taki ekspert.
A laseczka na pierwszym (drugim?) planie 10/10.
A laseczka na pierwszym (drugim?) planie 10/10.
Apropo atencyjnych pajaców na siłowni. Sytuacja miała miejsce miesiąc temu w Łodzi na FitFabric.
Ćwiczę sobie kulturalnie, macham bicepsa na sztandze, jakiś ziomek przede mną robi przysiady , a z boku jakiś sterydziarz w łapie ok 50cm zaczyna robić kurła sprinty po korytarzu gdzie ludzie chodzą (prawie by do jakiegoś typa wrąbał), ja z ziomkiem patrzymy na typa, potem na siebie i zaczynamy się śmiać. Jeżeli to czytasz serdecznie pozdrawiam.
Ćwiczę sobie kulturalnie, macham bicepsa na sztandze, jakiś ziomek przede mną robi przysiady , a z boku jakiś sterydziarz w łapie ok 50cm zaczyna robić kurła sprinty po korytarzu gdzie ludzie chodzą (prawie by do jakiegoś typa wrąbał), ja z ziomkiem patrzymy na typa, potem na siebie i zaczynamy się śmiać. Jeżeli to czytasz serdecznie pozdrawiam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie