Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
m................o 2013-02-24, 0:53 13
Gołota to taki typ człowieka, że mimo iż teraz przegrał ludzie nie zmienią o nim zdania i dalej zostanie legendarną "ostatnią nadzieją białych"
Zgłoś
d................o 2013-02-24, 1:05 3
Ale jak to ? On upadł po ciosie ? Mi się wydaje, że saleta go popchnął. Czemu sędzia liczył ? Coś słabo to wygląda...
Zgłoś
t................x 2013-02-24, 1:12 7
Szkoda, teraz Saletra będzie z siebie k🤬a mistrza robił. I faktycznie nie upadł od ciosy tylko był popchnięty. Widać te bombki na tył czaszki zrobiły swoje. Ten C🤬j Saletra ostatnio ciąge k🤬a na jakiś wałkach te walki wygrywa.

Andrzej mistrzem!!
Zgłoś
C................m 2013-02-24, 1:19 3
zarobione zarobione na c🤬j drążyć temat
Zgłoś
mattheo 2013-02-24, 1:26
Ja i tak stawiam Gołote na pierwszym miejscu:) Andrzej dał polakom tyle zajebiscie szczesliwych chwil i tyle emocji ze dla mnie bedzie mistrzem mimo tej smiesznej i jak dla mnie nieslusznej przegranej walce. Zainteresowanym polecam poczytac i dowiedziec sie wiecej o Andrzeju i jego karierze. Naprawde powinnismy byc dumni ze mamy takiego fajtera Saleta nie dorasta mu do pięt.
Zgłoś
Buuurn 2013-02-24, 1:32
to była noc kabaretowa...
Zgłoś
juki 2013-02-24, 1:33 39
Kto ogladal calosc ten sie domysli

Zgłoś
j................e 2013-02-24, 1:33 3
Ciekawe ile jeszcze osób wrzuci do poczekalni walkę, która skończyła się ponad godzinę temu.
Zgłoś
nevmano 2013-02-24, 1:34 8
Gołota swoje osiągnął i nikt temu nie zaprzeczy. Walczył z najlepszymi i dwa razy wygrał walkę o pas ale niestety został oszukany przez 'stojących wyżej'. Walka z Saletą tylko potwierdziła, że tym wszystkim rządzi kasa i nic więcej. Szkoda tylko, że z Andrzeja zrobiono pośmiewisko bo zasłużył na olbrzymi szacunek. Ale cóż, hajs się zgodził i to jest najważniejsze...

podpis użytkownika

"Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y."
Zgłoś
Ethernia 2013-02-24, 1:34
Andrzej się kopyrtnął i c🤬j.

podpis użytkownika

Ahh, co za mach
Zgłoś
f................z 2013-02-24, 1:34 2
gołota ciota 5 razy wypluć szczękę w 6 rundach
Zgłoś
m................7 2013-02-24, 1:39 1
Jea ... nie ma to jak dostać od kolesia bez wątroby ...
Zgłoś
zły_skurwiel 2013-02-24, 1:54 10
Saleta świetnie to podsumował. To że 45 letni Saleta wygrywa z 45 letnim Gołotą nic nie znaczy. Gołota bym jest i będzie największą Polską legendą boksu, ale powinien skończyć już dawno temu i odejść z klasą.
Tak czy inaczej, Saleta nie mógł sobie wymarzyć lepszego zakończenia kariery, wielki szacunek za boks jaki dzisiaj pokazał i za zachowanie po walce, naprawdę wielki szacunek, bardzo mnie zaskoczył.
Zgłoś
i................n 2013-02-24, 1:57
Ale k🤬a spójrzcie jak Gołota przyjmuje ciosy Salety na twarz i stoi jak słup... zawsze będzie dla mnie wesołym panem Endrju! ;D
Zgłoś
S................T 2013-02-24, 1:57
Dziękujemy za te wszystkie lata, Endrju!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie